Happy_feet
Aktivan član
- Poruka
- 1.116
Company of Heroes uopste nije los...Preso sam kampanju i igrao skirmish dok me nije smorilo...Ali igrica mnogo trazi i loading je uvek mnogo velik...Zato sam je obrisao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Subotica:trenutno se igram sa modelatorima i administratorima na ovom forumu
Pojavili su se prvi DX10 rezultati u igri Crysis. Rezultati su dobijeni korišćenjem dve GeForce 8800 GTX grafičke karte u SLI režimu rada. Pokrenuti demo "teži" 2.88 GB. Ostatak sistema su činili Intel Core 2 Quad QX6700 procesor, ASUS Striker Extreme matična ploča sa 4 GB DDR2-800 memorije, 2 x 150GB WD Raptor u RAID 0 modu, BFG PhysX karta. Naravno, za pokretanje ovakve igre u DX10 režimu je neophodan novi operativni sistem Windows Vista, a korišćeni su Forceware 100.30 drajveri. Treba imati na umu da drajveri nisu finalizirani, ali i da su merenja izvršena na High Quality podešavanjima bez AA i AF-a.
Ena BG92:NACU TI JA PATCH MOCI CES![]()
*P*A*B*L*O*:CarDevile nesmaraj kad nemash pojma u hardware....
Cartos:Ja igram Track Mania Editions preko neta samo sto sam je platio 55evrica!!!
PABO(lol):![]()
http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=12417
Pretpostavljam da Crysis nece niko da igra ? Barem u neredne 3-4 godine ?
Rezultati su katastrofa.... Ako 2x 8800 GTX u SLI sa 1.5 GB video memorije ne mogu ovu igru da izguraju sa 4 GB DDRII sistemske memorije sa Core 2 Quard procesorom ondaneznam shta ce moci da je izgura....
*P*A*B*L*O*:![]()
http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=12417
Pretpostavljam da Crysis nece niko da igra ? Barem u neredne 3-4 godine ?
Rezultati su katastrofa.... Ako 2x 8800 GTX u SLI sa 1.5 GB video memorije ne mogu ovu igru da izguraju sa 4 GB DDRII sistemske memorije sa Core 2 Quard procesorom ondaneznam shta ce moci da je izgura....
korisnik2007a:Verovatno ce Trazhiti 1 TB rama,1 TB HD 50000,32 GB rama,Dual B-R.......
Da bi radile u nekoj 4*** x 4*** na divnih 40 FPS
Jedina nova trackmania koja se placa je sunrise (a i ona je stara godinu dana). Nations je online free verzija i na ovom forumu imas link odakle da je skines.Cartos:Ja igram Track Mania Editions preko neta samo sto sam je platio 55evrica!!!