Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Might and Magic IX
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1088675
Jeftinije nego kad se prodavalo na cd-ovima po buvljacima.
Sta prvo pokrenuti?
Brzo dosadi, doduše ja sam ga igrao kad je izašao dosta davno...mislim da sam dao 60 evra ili tako nešto.I dalje bih radije obrnuo Oblivion u nekom modu ili Skyrim.
Ovo me je držalo nekih 5-6 meseci ukupno iz dva puta
Oblivion me drži 16 godina
Neke igre su jednostavno single player.
Jel još ima pvp bitaka između alijansi?

daOvo je na GOG?

hahahMaznuo sam Metro Last light tamo kad je bio dzabe
Treba opet da ga instaliram da učim jezik![]()
hahah
Znaci nisam jedini koji igra Metro na ruskom jeziku?![]()

Igrao nekada. Koji sam level bio, nemam predstavu.U zadnje vrijeme ne igram. Kada mi dode igram SimCity. Igra ki ga tko odavdje i ako igra koji ste level?
E nisam dugo mogo bih protiv bota na chess.com

Ја снимам за јутјуб клипове док играм. А уместо лица имам различите филтере, чисто да буде занимљиво. Таман видиш цео процес како грешим. Икс-деE nisam dugo mogo bih protiv bota na chess.com![]()
Ako volis da letis, nece te smoriti. No ja igram ratnu il2Za vikend, za divno cudo, skoro nista, pomalo Brawl Stars.
Razmisljam da nadjem neku zanimljivu simulaciju, uzeo bih Microsoft Flight Simulator, ali se bojim da bi ucenje oduzelo mnogo vremena, a nije bas ni jeftina igrica, ne bih da dajem 50 evra za nesto sto ce me mozda smoriti.

Pogledajte prilog 1102072
Crusader Kings 3: Royal Court
Nije losa ekspanzija, nego je previse skupa... Za 30 eura sam ocekivao bukvalno novu igru.
A usputno pravim neki mod za Balkan za CK3
Kako mislis, da li su blizu mape?Da li je Paradox bar blizu mape ili se jos uvek muce sa tim?
Kako mislis, da li su blizu mape?
U smislu, da li su popularni na globalnoj gejmerskoj mapi?![]()
Redovno napreduju sto se tice tacnosti mape. Ali, kao sto kazes, uvek ima promasaja sto se tice tacnosti.Ne, mislim na to koliko su blizu da je tacno naprave.
Igram EU i vidim da su polako sve blizi sa svakim novim naslovom i DLC-em ali opet imaju i promasaje sto se tice tacnosti.