Sta igrate trenutno?

Might and Magic IX

25267-might-and-magic-ix-windows-screenshot-a-npc-in-a-bar-the-orcs.jpg

41772.jpg

869974-3586_f.jpg

Pogledajte prilog 1088675
Jeftinije nego kad se prodavalo na cd-ovima po buvljacima. :D
Sta prvo pokrenuti?

Ovo je na GOG?

Brzo dosadi, doduše ja sam ga igrao kad je izašao dosta davno...mislim da sam dao 60 evra ili tako nešto.I dalje bih radije obrnuo Oblivion u nekom modu ili Skyrim.
Ovo me je držalo nekih 5-6 meseci ukupno iz dva puta :lol:
Oblivion me drži 16 godina :lol:
Neke igre su jednostavno single player.

Jel još ima pvp bitaka između alijansi?

Ne znam kada će završiti više Oblivion u Skyrim Engine, tada bih ga prešao.

Drugar kaže da imaju i da su uglavnom u glavnom gradu, uvek se loše provede kad ode tamo :lol:

Meni je zanimljiv zbog price i igram kada se nadjem sa njim što nije bilo skoro. :(

Star Wars The Old Republic mi je zanimljiviji jer je gameplay poznatiji iz serijala dok kod ESO to nije toliko.

Za vikend, za divno cudo, skoro nista, pomalo Brawl Stars.

Razmisljam da nadjem neku zanimljivu simulaciju, uzeo bih Microsoft Flight Simulator, ali se bojim da bi ucenje oduzelo mnogo vremena, a nije bas ni jeftina igrica, ne bih da dajem 50 evra za nesto sto ce me mozda smoriti.

Ne, mislim na to koliko su blizu da je tacno naprave.
Igram EU i vidim da su polako sve blizi sa svakim novim naslovom i DLC-em ali opet imaju i promasaje sto se tice tacnosti.
Redovno napreduju sto se tice tacnosti mape. Ali, kao sto kazes, uvek ima promasaja sto se tice tacnosti.

2022-02-13-3.png

Na primer, sto se tice mape Srbije, ona obuhvata 3 "de-iure" vojvodstva. Macva, Raska i Duklja.
Taj raspored vise odgovara periodu Srpske Despotovine iz 15tog veka, sto je ocigledno uticaj njihovih mapa iz EU igara.
Zahumlje bi trebalo da pripada Srbiji, dok "Bulgaria" bi trebalo da je podeljena na Ohrid i Nis.

2022-02-13-2.png

Evropa naravno uvek dobija map update redovno. Balkan redovno ostane zadnja rupa na svirali.
Mada iskreno, ne vidim puno igara koje bolje odrade mapu srednjovekovnog Balkana, tako da i ovo moze da prodje.

HOI4 mapa izgleda cudno, barem sto se tice Jugoslavije.
Ne bih mogao mnogo da komentarisem ostatak sveta...

hoi4-5.png

Back