bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
још једна победа младог Максимовића ЧП
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo moraš biti težak debil da ovako izgubišKad igra čovek to ide brzo...
Pogledajte prilog 1041582
Nije čovek debil nego je brzopotezna, a ja igram ko mašina pošto uglavnom igram sa mašinama ČPOvo moraš biti težak debil da ovako izgubiš![]()
Ali 10 min je partija. Ima sasvim dovoljno vremena.Nije čovek debil nego je brzopotezna, a ja igram ko mašina pošto uglavnom igram sa mašinama ČP
edit:
provali vremena na satovima, to je biilo 5+nešto ČP
Pa nije mislio mahinalno igrao, mogo je da razmisli ČPAli 10 min je partija. Ima sasvim dovoljno vremena.![]()
mogao je, ali nije.Pa nije mislio mahinalno igrao, mogo je da razmisli ČP
Seksi pobeda.intlektualno ČP
Pogledajte prilog 1041850
Drustvena igraŠaj je video igra.
Sve multiplejer igre su društvene igre...Drustvena igra
Koje si ti godiste?Sve multiplejer igre su društvene igre...
BTW izgleda da izmedju 24-9 ujutro ovi na lichess puštaju samo kompjuterske igrače...
nisam nijednom naleteo na pravog čoveka u to vreme... igram ovo quick pairing...
Čuj za tupavi FPS malo koristiš mozak više reflekse i zavisi ko ima veću hercažu na monitoru i boljeg miša. Za šah ti je dovoljan browserKoje si ti godiste?
Zna se sta su bile drustvene igre u moje vreme i nije se promenilo: sah, karte, domine... A to sto se to moze preneti i na ekran pa danas se sve moze preneti na ekran
Ja ovde ne usporedjujem igreČuj za tupavi FPS malo koristiš mozak više reflekse i zavisi ko ima veću hercažu na monitoru i boljeg miša. Za šah ti je dovoljan browser
a to je borba mozgova ljudi i kompjutera ČP
Šta je bolje naprezati mozak ili mišiće ? ČP
Šah je multiplayer igra, u tome je poenta, stara i najbolja, ni kocka ni porok čista borba mozgova ČPJa ovde ne usporedjujem igre
Navedi mi jednu igru koja nije "multiplejer"?Šah je multiplayer igra, u tome je poenta, stara i najbolja, ni kocka ni porok čista borba mozgova ČP
Pa eto ti stellaris, i sve paradoxove strategije koje idu na ubrzanje i usporavanje vremena.... hoćeš još?Navedi mi jednu igru koja nije "multiplejer"?