DragonHunter
Početnik
- Poruka
- 7
Ja trenutno prelazim stare Call of Duty igre, sada sam na World at Waru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

facebook ali imas i na steamuSteam ili nesto drugo?

Ti bas volis svemirske simulacije vidim? Ako volis jel si probao EVE online, on je free al imas ogranicenja ako necees da platis ( i bez topga moze ok da se igra ) za koja ce ti trebati par meseci igranja da dostignes. I No Man Sky?Danas executive assault 2.
Inace ovo su kao reqs:
- Minimum:
- Requires a 64-bit processor and operating system
- Processor: Intel i5
- Memory: 8 GB RAM
- Graphics: Radeon or Nvidia
- Storage: 2 GB available space
Uopste nije tacno. Na macOS jede minimum 12GB. Naravno, swap i disk se przi, osim ako ne stavite mod 32 pa imate 50% kompresije.
EVE imam, ali tek treba da dodje na red. Imam slicnu kao No Mans Sky, https://empyriongame.com/Ti bas volis svemirske simulacije vidim? Ako volis jel si probao EVE online, on je free al imas ogranicenja ako necees da platis ( i bez topga moze ok da se igra ) za koja ce ti trebati par meseci igranja da dostignes. I No Man Sky?
Zanimljivo izgleda al mi se grafika ne dopada bas nesto. Deluje mi kao ona Entropia Universe ako si igrao to. Ako nisi to je jedina igra ( mislim ) u kojoj mozes i da zaradis pare, tacnije da ingame novac prebacis u pravi, neki kao PED a 10PED je 1$ i isto tako mozes da ubacujes novac u nju.EVE imam, ali tek treba da dodje na red. Imam slicnu kao No Mans Sky, https://empyriongame.com/
Nisam znao.Zanimljivo izgleda al mi se grafika ne dopada bas nesto. Deluje mi kao ona Entropia Universe ako si igrao to. Ako nisi to je jedina igra ( mislim ) u kojoj mozes i da zaradis pare, tacnije da ingame novac prebacis u pravi, neki kao PED a 10PED je 1$ i isto tako mozes da ubacujes novac u nju.
Ok je igrica ja igrao malo. Free je al ako ostanes bez PED-a jbg. NA pocetku mozes da uplatis 100PED ( 10$) i da igras mesecima( recimo ) jer imas ROINisam znao.
Uh monitori od 14", a ne nosim naocare

Uh monitori od 14", a ne nosim naocare![]()

15 ice su posle dosle koliko se secam.Zar nije najmanji imao 15?
Znam da je stari monitor isao najvise u dubinu![]()
15 ice su posle dosle koliko se secam.
Ako ces za igre bolje uzmi desktop isplativije jeHteo bih da igram Doom Eternal, uhvatila me nostalgija, ali džaba kad imam slab laptop a ne daje mi se 700e za nov sa adekvatnom grafičkom.
Inače nisam igrao igrice ima preko 15 godina, možda bi trebalo da se malo opustim.