Sta igrate trenutno?

GTA V -Drugi pokušaj završetka priče .

GC046_960_1200px.jpg

Total War Saga: Troy

Total_War_Saga_Troy_cover_art.jpg

Typing of the Dead

619C4664DZL._AC_.jpg

Igra u kojoj napucavate zombije tako što dovoljno brzo kucate reči i fraze koji se ispisuju na ekranu (jer su likovi, kao što vidite, naoružani tastaturama koje im vise oko vrata). Vrlo neobičan spoj, ali je zato originalan i dovoljno zabavan. I uopšte nije lako za igranje, sem ako niste profesionalni daktilograf. :mrgreen:

typing-3.jpg

Danas executive assault 2.
Inace ovo su kao reqs:

• Minimum:
    • Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: Intel i5
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: Radeon or Nvidia
    • Storage: 2 GB available space

Uopste nije tacno. Na macOS jede minimum 12GB. Naravno, swap i disk se przi, osim ako ne stavite mod 32 pa imate 50% kompresije.

Danas executive assault 2.
Inace ovo su kao reqs:

• Minimum:
    • Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: Intel i5
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: Radeon or Nvidia
    • Storage: 2 GB available space

Uopste nije tacno. Na macOS jede minimum 12GB. Naravno, swap i disk se przi, osim ako ne stavite mod 32 pa imate 50% kompresije.
Ti bas volis svemirske simulacije vidim? Ako volis jel si probao EVE online, on je free al imas ogranicenja ako necees da platis ( i bez topga moze ok da se igra ) za koja ce ti trebati par meseci igranja da dostignes. I No Man Sky?

EVE imam, ali tek treba da dodje na red. Imam slicnu kao No Mans Sky, https://empyriongame.com/
Zanimljivo izgleda al mi se grafika ne dopada bas nesto. Deluje mi kao ona Entropia Universe ako si igrao to. Ako nisi to je jedina igra ( mislim ) u kojoj mozes i da zaradis pare, tacnije da ingame novac prebacis u pravi, neki kao PED a 10PED je 1$ i isto tako mozes da ubacujes novac u nju.

Back