Sta igrate trenutno?

WAHYU!(Homerov radosni pobedonosni poklich)
Igrom sluchaja sam neochekivano nabavio Beyond Divinity...nisam znao ni da postoji nastavak Divine Divinity-a,....Josh nisam instalirao ali ako je ko kec koji je mnogo lichio na diablo,bitje veselo...

Baldurs gate 2... vracjam se starim vrednostima... a nakon toga planiram da o5 okrenem Planscape...
da bi bilo zanimljivije povecjan nivo tezhine i chaotic evil :D... smorile me ove nove sa nabudzhenom grafikom i nichim osim toga... pochinjem da zvuchim kao matorac... uvezhbavam text koji cju mnogo puta ponoviti mladjim narashtajima... to igra?... e, ne znash ti kak'e su igre bile ranije...

Artinve:
Baldurs gate 2... vracjam se starim vrednostima... a nakon toga planiram da o5 okrenem Planscape...
da bi bilo zanimljivije povecjan nivo tezhine i chaotic evil :D... smorile me ove nove sa nabudzhenom grafikom i nichim osim toga... pochinjem da zvuchim kao matorac... uvezhbavam text koji cju mnogo puta ponoviti mladjim narashtajima... to igra?... e, ne znash ti kak'e su igre bile ranije...
Konachno moj chovek medju klincima....eeeee veruj mi znam kako ti je.Ja sam igrao samo keca od Baldurs gate i neprevazidjeno je,a ni Pleneescape nisam..mada znam da je legenda kazu neshto najblize fallout-u.Valjda cu doziveti vishe taj yebeni adsl pa da skinem....prezivljavam nekako na Temple of elemental evil i Beyond divinity....

Back