BlueDragon
Početnik
- Poruka
- 8
Ja trenutno igram Company Of Heroes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
november child:dark corners mod za unreal tournament..jbt, crkoh od straha..
takođe........bufla:Stronghold Crusader
bufla:Stronghold Crusader
bufla:
moram malo da odmorim od GW![]()
Kad pocnes.....tu nema leka! Ja sam se maximalno zarazio, igram je svaki dan. Koci mi, al kad kupim Radeonku 9600 Pro ima da leti......Bllade:lol blago tebi a ja jedva cekam da se pocnem ``umarati``![]()
![]()
![]()
Konachno moj chovek medju klincima....eeeee veruj mi znam kako ti je.Ja sam igrao samo keca od Baldurs gate i neprevazidjeno je,a ni Pleneescape nisam..mada znam da je legenda kazu neshto najblize fallout-u.Valjda cu doziveti vishe taj yebeni adsl pa da skinem....prezivljavam nekako na Temple of elemental evil i Beyond divinity....Artinve:Baldurs gate 2... vracjam se starim vrednostima... a nakon toga planiram da o5 okrenem Planscape...
da bi bilo zanimljivije povecjan nivo tezhine i chaotic evil... smorile me ove nove sa nabudzhenom grafikom i nichim osim toga... pochinjem da zvuchim kao matorac... uvezhbavam text koji cju mnogo puta ponoviti mladjim narashtajima... to igra?... e, ne znash ti kak'e su igre bile ranije...
markoca:Kad pocnes.....tu nema leka! Ja sam se maximalno zarazio, igram je svaki dan. Koci mi, al kad kupim Radeonku 9600 Pro ima da leti......
dodgeme:WoW
Wow i
woW
a u pauzama
WOW
wow i
wOw