Desmonduss
Početnik
- Poruka
- 15
Prethodnih dana sam se malo pozabavio naslovom Westerado: Double Barelled. Jedna "sitna" igra, izašla ove godine. Jako zanimljiva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugi deo je nažalost nedovršeno razočaranje. Nešto kao ME3, godinama kasnije.KotoR je medju najboljim igrama ikada. Nema mnogo igara koje sam igrao u narodnoj verziji, a onda ih posle 10 godina kupio na Steamu i ponovo uzivao u igranju.
Drugi deo je nažalost nedovršeno razočaranje. Nešto kao ME3, godinama kasnije.
Neko će reći, nije li Obsidian pravio KOTOR2. Pa i nije. Sami svakako nisu. Trebalo je da se Bioware rastakne, nakon Jade Empire-a, ili pvog Mass Effect-a. Ne bi nastalo toliko užasnog Dragon Age-a, ako si igrao. Niti onoga što je na kraju ispalo od Mass Effect serijala.
Užasavam se od pomisli, šta će sledeće izbaciti, kakav bloatware/showelware, za koji će se kunuti da je novo remek delo. Najremekdelnije, svaki put!
Jade je samo to, tek ok. Signalizacija zamora, gubljenja kreativne inercije, ako pogledamo unazad, kroz dela i vreme.Jade je bio ok.
Mass Effect je vrh, jedna od mojih omiljenih igara. Ne znam sto ti se nisu svidele 2 i 3. Kraj trice nije briljirao, ali ne bih zbog toga osudio ceo ME.
DA i DAO su mi bili odlicni. Poslednji nisam igrao.
Bioware nije Black Isle ili Troika sto se tice kreativnosti, ali mislim da je bolje da ih ima nego da ih nema.![]()
Što se Star Warsa tiče, nisam fan filmova, a od igara sam igrao Jedi Knigt: Jedi Academy i sjećam se da mi je bio izuzetno zabavan, kako u single playeru tako i u režimu za više igrača, čak nekoliko puta sam je downloadovao i prelazio.
SWtoR je vrh. Stalno sam igrao sa 3-4 drugara, skajp i SW zezanje.![]()
Ocajan internet ne dozvoljava da igram bilo sta online sem Forsaken World-a koji ima opciju da se iskljuce igraciSo, samo single player (nije da se bunim), gulim Skyrim po ceo dan, kao i Assassins' Creed.
Nisam uspeo da zavrsim KOTOR 2, nesto me bas bila smorila igra, pocinje bolje nego 1, ali na duze staze je nekako losiji.