Sta igrate trenutno?

Presao Skyrim (33 lvl i tu sam zavrsio). Postaje previse repetativno, donesi mi, itd...
Nabavih key na Steam-u za Vampire: The Masquerade – Bloodlines, nisam igrao ovaj stari RPG a cuo sam da je remake otkazan. z:(

World+of+Darkness+de.jpg

Presao Skyrim (33 lvl i tu sam zavrsio). Postaje previse repetativno, donesi mi, itd...
Nabavih key na Steam-u za Vampire: The Masquerade – Bloodlines, nisam igrao ovaj stari RPG a cuo sam da je remake otkazan. z:(

Pogledajte prilog 345264

Igraj obavezno. Jedan od najboljih ikada. Radila ga je ekipa koja je stvorila Fallout. :super:

Imas i Redemption. Solidan. Izasao je pre Bloodlines.

Imas gomilu slicnih tema i one su preciznije postavljene od tvog pitanja.

@Tema:
Igram Total War Medieval 2.

ma neku igricu brate ne znam. Da npr mozes kupiti oruzija sa razornim mocima, a uz to i da je grafika dobra, da nije glupa igra. ili nesto kao gta tj da covek ide i da ima misiju, ma samo da je odbra igra.

Total war ne, strategija previse spora :) igra

Imas gomilu slicnih tema i one su preciznije postavljene od tvog pitanja.

@Tema:
Igram Total War Medieval 2.

ma neku igricu brate ne znam. Da npr mozes kupiti oruzija sa razornim mocima, a uz to i da je grafika dobra, da nije glupa igra. ili nesto kao gta tj da covek ide i da ima misiju, ma samo da je odbra igra.

Total war ne, strategija previse spora :) igra

Mnogo puta slušao o njoj, kao i svi pretpostavljam. Ali tek proteklog meseca zaista dobio priliku da je igram - Chrono
Trigger.
chrono-trigger-wii-47505.jpg

Simpatična igra. Prilično igriva i ovoliko godina nakon upokojenja originalnog Playstation-a; no ipak osetno zaborana. Čak i pored, za to vreme, nečuvenih 12 punih epiloga u koje možete zabasati. Ne pitajte za priču. Pustite je samo, neka ide. Stvarno se ona trudi da održi kontinuitet. Što se tiče stila, u pitanju je zanimljiva fuzija FF sprajtova i animiranih inserata u stilu DBZ-a. Nisam siguran da bi mladji igrači bili preterano zainteresovani da je proigraju. Iako je upravo namenjena mladjem uzrastu.

Shadowgate - rimejk, ne onaj stari. Koji uzgred nisam ni dirao.
a9e4b8d6c9cc8b6cb80d06b8c8b5a28a.jpg

Puzla, avantura. Potpuna klasika. Dobra za vijugu. Ume na trenutke da bude baš teška, nelogična, onako staroškolski namrgodjena. Baš fina, za starijeg igrača ili mladjeg koji bi da proživi nešto iz vremena božanski lišenog MMORPGamadi, MOBAraba, i CODara.

Shin Megami Tensei - Raidou Kuzunoha vs. The Soulless Army.
36608_back.jpg

Prijatno gubitašenje vremena tokom vikenda ili sporih sati jutra. Najbolja Persona ili Shin Megami igra ovo svakako nije, ali pruža upravo onu količinu sadržine i kvaliteta na koje su fanovi tokom godina navikli. Atlus je jedna od retkih firmi koja je tokom godina opstala servirajući baš onakve naslove kojima je i prvobitno stekla vernu publiku. Treba samo pogledati na šta danas liče jedan Blizzard ili Bioware i prethodno dobija još više na težini.

Dungeon of the Endless - Prijatno-neprijatni rougelike.
1396057116_1.jpg

Artwork je čudan, likovi deluju kao neka vrsta opiljaka od sprajtova. Muzička podloga je odlična. Sam gejmplej ume da izludi, čak i ako uzmemo sam žanr u obzir. RNG, RNG, RNG. Koji nekada i ne ispada toliko mahnit koliko ozlojedjen ili na slapove jednostavno arbitraran. Neke tamnice, bez obzira na načinjen progres, dakle pojavile se one kasnije ili ranije svejedno je, ćete izgurati a da i ne osetite a druge će vas naterati u višesatne sesije pasijansa. Igrati samo ukoliko niste alergični na žanr.

Znam kakve igre volim.
Ako je neko igrao na starijim telefonima (ne android)
call of cutulahu igra ali samo da je to isto samo u PC izdanju, trazio sam na googlu ali nije to to.
Znaci igre poput npr uzmes neki predmet i onda ispitujes kome to treba dati npr da bi ti dao pare da odes u npr kairo da uzmes vazu negde sakrivenu u kojoj je mapa koja vodi do zatvorene princeze kojoj je potreban i kljuc ali nigde ne znas gde je kljuc da li je ispod nekog predmeta ili kod nekog coveka.
E takve igre!!!!!!!! E uz to da je grafika solidna!! :)

Back