Sta igrate trenutno?

multiplayer naravno :D

images

Trenutno igram Slender, Lumber Island...

Skidam Dracula 4 The Shadow of the Dragon :P

Ima li neko da preporuci dobru horor igricu, ali ne pucanje i tako to, vec nesto tipa Amnesia... Cekam da izadje Among The Sleep... Mogo bih i onu Anna da skinem...

A inace volim igre kao sto je Dracula, tako da i to mozete da predlozite, narocito ako ima tu horor nit :D

The Walking Dead epizode 1-5 su hororicne, a nema mnogo pucanja.

Ako moze sa pucanjem onda obavezno Metro 2033. :D

Sa vampirima preporuka Vampires The Masquerade Bloodlines, ali ima dosta akcije. Redemption nije toliko strasan.

Pocela The testament of Sherlock Holmes, ali, em mi nije drzala paznju ( S.H Awakened je recimo bila totalno druga prica, sjajna od pocetka do kraja) em mi je non stop crashovala pa me vec smorilo da skidam patcheve. Nije vredna toliko cimanja pa je obrisah. Mozda jednog dana...

Poslednja izmena:
RPG Dragon Age: Origins pocinjem sutra, kada sam pre tri godine hteo da krenem nisam imao dobar PC koji je mogao da podrzi igru, nadam se da ce me zadovoljiti posto planiram da predjem oba dela kao i ekspanzije,

dragon-age-origins.jpg

Prilozi

• dragon-age-origins.jpg
    dragon-age-origins.jpg
    89 KB · Pregleda: 2
E meni je baš to kul što je jeziva a spora i ništa ne ne napada..imam malo trošnu srčku a previše se zanesem igricom tako da izbegavam sve ove gde me stvari čekaju s leđa zbog mentalnog zdravlja..
:lol:

Al mislim da ću ovo što si mi dao probati...al preko dana :lol:

Back