Sta igrate trenutno?

Smori ovaj Marvel posle nekog vremena, igram trenutno Rayman Legends.

2ugkmxj.jpg

@Wild Child

Nego video sam da neko trazi horor igru sa atmosferom, a nema bolje od Amnesia: Dark Descent, a tu je negde i Silent Hill, samo sto je survival horor, ali ebe kevu.

Sta je tebi strasno u SH serijalu leba ti? Ajde sto su kontrole uzas i sto je sve neobicno,ali zavrseci svih SH igara sto sam igrao (2,4,5) su bili zesce sranje.
Outlast,Penumbra the black pleague i Condamned su mnogo bolje igre od SH. Jedino je drugi deo bio solidan,ali nista posebno.

Најпроблематичније питање за све гејмере, хехехе, шта инсталирати. Не памтим више колико пута сам инсталирао неке игре и прелазио, изнова и изнова. Углавном зато што нема пуно квалитетних игара а посебно онда кад ми се заигра баш одређени жанр.

Најпроблематичније питање за све гејмере, хехехе, шта инсталирати. Не памтим више колико пута сам инсталирао неке игре и прелазио, изнова и изнова. Углавном зато што нема пуно квалитетних игара а посебно онда кад ми се заигра баш одређени жанр.

Ima kvalitetnih igrica samo zavis to of gejmera,neki su ljubitelji fps i tps,onda imamo rpg-evce,a neki vole i horor,ja sam ljubitelj horor igrica,ali takodje volim i trkacke samo sto me nervira jel imam malo stariji komp tj dosta stariji pa sam presao sve igre sto mogu igrati tj sto konfikuracija moze podrzatim,sad se lomim izmedju resident evil 4 i doom 3 mada mi je nekako doom drazi zbog kontrole misem :D, silent hill 4 mi nekako sranje msm ok je igra generalno ali me nervira vracanje u onaj apartman
kad bi bila sh 2 i sh3 sa kontrolom kamere preko misa bi bilo gotivno

Јаооо сад се сетих. Јесте можда са закашњењем али јесте ли видели occulus rift (чини ми се да се овако пише)? Револуција у видео играма, код нас за једно педесетак година :)

Trenutno igram CS 1.6, Call of Duty Modern Warfare , James Bond Quantium of Solance, i neprevazidjeni nfs underground 2....
Razmisljam da skinem Battlefield 3 da probam mada nisam igrao ni jedan deo batlefield-a.

Castlevania Curse of Darkness. Negde izmedju Lament of Innocence i Devil May Cry. Isti tip daje glas i Danteu i protagonisti Hektoru iz ove igre. Zabavno, brzo, uglavnom neopterećujuće. Odlična muzička podloga kao i uvek kada je u pitanju Castlevania. Kontrola nad kamerom je, po običaju, užasna.

Castlevania-CoD.jpg

Heroes of Might and Magic 4 sa ekspanzijama. Poslednji 'pravi' HoMM naslov. Nisam sve kampanje odigrao kada sam igrao prvi put a odavno mi stoji uklješten izmedju trojke i petice na polici. Heroji V imaju izvrstan artwork i ok muziku, ali nedostaje taj 3DO šmek. Isto važi i za šesticu s' tim što šestica se toliko mnogo ugleda na Igru Prestola da je odbojno. Duel of Champions je zabava na sat ili dva nedeljno. Moraju da se farmaju špilovi strašno puno te igra postojano počne da gubi draž (tj. osim ako niste tip koji uživa u wowcolikim igrama ili patite od opsesivne kompulsije neke vrste).

WoW_Boxshot.jpg

The Wolf Among Us. Nisam igrao Walking Dead igru Telltale games-a. Mislio sam da je nešto nakaradno što bi ekspoatisalo trenutnu slavu serijala ili stripova koje jesam pročitao gotovo do kraja. Mislim da ću nakon Vuka Medju Nama gledati da odigram sve što je iz biblioteke Telltale-a. The Wolf Among Us je verovatno najbolji naslov koji sam igrao ove godine. Naročito dobro legne ako je igrač unapred upoznat sa fabulama svih basni i bajki koji se kroz ovu igru prepliću i izokreću. Na mladje igrače neće ostaviti tako snažan utisak.

60610-the-wolf-among-us.jpg

Igram sporadično i kužni LoL čisto da bih izvredjao svakog nesrećnika koji mi se nadje u timu, matori kanter pun ljudi koji prolaze kroz zidove i vide tri table unapred, prevazidjeni ali ipak igrivi Quake kad već ne mogu UT, i ovaj Osu! sam uzo da probam. Uzgred, Fallout 3 je sranje. Eurotruck simulator medju ruševinama DC-a.

Back