Sta igrate trenutno?

Hm.. izgleda zanimljivo. Probaj 'The Path'.

ThePath-boxart.jpg

Probala sam... mogu da instaliram igricu, ali je nesto jako spora. Nasla sam fix za taj problem (videla sam po netu da se cesto desava), ali taj fix kod mene ne deluje...

Da li mozete da mi preporucite slicne atmosfericne indie horor igrice, kao Tha Cat Lady, The Path? :)

Drizzt
Sa njima planiram obavezno...nekako mi se činilo da nisu baš zahvalni za prvo obrtanje...ali sad već imam malo iskustva pa:D

naginjem više ka ovim slatkorečivim klanovima kao što su Toreadori i Tremere:lol:

Coco

Tremere su divne kao i svi magičari uostalom :D
Ja sam sada počela sa Brujah a momak igra paralelno sa mnom sa Ventrue pa nije baš nešto oduševljen :lol: Mada on ko da igra Quake 3 ili tako nešto..full frontal, ubijaj sve što se miče ...jbt sve bi poubijao..umesto da priča s ljudima i uzima side kvestove on sve poubija ..uopšte nije zabavan...

Pa znas sta... ja uzmem svaki side quest da bi duze trajala igrica :) ALI i ja ih poubijam...
Zato ne bih nikala igrala sa Toreadorima ni vrvtn sa Ventrue jer me smara dijalog, jedino je kod Malkavian bio zanimljiv (mislim kad vec znas pricu) ... Ali ni ne stavljam poene u intimidate, persuasion itd.

Ja vise volim da koristim neku dobru disciplinu kao thraumaturgy ili animalism (ili sekiru) a ne manipulaciju :D A za razgovor samo klikcem space, mislim ako je nesto sto sam vec cula. Sad recimo igram za Camarillu i za Princa da vidim kakav ce da bude kraj ovako.

E pa eto kakva god da si osoba ova igrica ce da ti bude odlicna :D Samo da izaberes dobar klan koji tebi odgovara ;)

Tvoj decko je definitivno trebao da pocne sa Gangrel kao ja... bilo bi mu mnogo zanimljivije. Sve je full frontal :D
Ja recimo sad i sa Tremere se trudim da resim sve sa sekirom i ako bi mogla sa Thaumaturgy mnogo lakse... oh well... that's no fun!
Inace Bloodlines je jedina igrica koju sam odigrala vise od 1x.

Poslednja izmena:
Igram trenutno dve avanture, the longest journey (naucno-fantasticna avantura sa dosta zanimljivih karaktera i dobrim dijalogom, ali pomalo bajkovitom pricom) i sam & max hit the road (matora igra, moja prva avantura ikad, jako zabavna sa puno humora i kul likovima).

256px-Longest.jpg

Sam_and_Max.JPG

Igram trenutno dve avanture, the longest journey (naucno-fantasticna avantura sa dosta zanimljivih karaktera i dobrim dijalogom, ali pomalo bajkovitom pricom) i sam & max hit the road (matora igra, moja prva avantura ikad, jako zabavna sa puno humora i kul likovima).

256px-Longest.jpg

Sam_and_Max.JPG

Ova je novija probaj :)

http://3.***************/-HgExISUmyTQ/UQQyaAA_L7I/AAAAAAAAAhU/-ffpQPTAHKo/s320/Dreamfall+-+The+Longest+Journey.jpg

Prelepa Avantura i duga sa raznim zagonetkama u fantazijskom svetu i snu ::lol:

Back