Deadlock 1 - Zadnji put sam je igrao pre 15+ godina, ostala mi je u secanju zbog cudnog artworka, atmosfere i gameplay-a. U pitanju je potezna strategija, prilicno luckasto izvedena, ali zabavna.
Mass Effect 2 - Drugi playthrough sa likom iz ME1. Igra je dobra, ali imam osecaj neki da igram dating sim/pucacinu pre nego RPG. ME1 mi je gotivniji. ME3 tek ceka da ga nacnem. Mozda za godinu dana.
Dead Island - Igra je.. krvava. Prica je.. prolazna. Zombiji.. ne nose puno odece. Ponekada je zabavno shipkama ulubljivati te stelovati nemrtve zorane. Australijski v/o mi je stvarno zabavan.
Legend of Grimrock - Hm.. gotivim je. Naizgled jednostavna ali u tome je pola zabave. Evocira na old old school u novom grafickom ruhu.
http://1.***************/-LT-7eUmt1DY/T4_B6xV-ssI/AAAAAAAAASI/qOqbSwjPaRg/s1600/Legend+of+Grimrock.jpg
Warhammer 40k: Dawn of War Soulstorm - For the Emprah! RTS, puno krvi, pomalo nespretan gameplay, neizbalansirano, odlican v/o. Steta sto je SC2 preuzeo primat ponovo. DOW serijal je mogao biti dostelovan i prilicno igriv. Sav taj lore. Steta.
Beat Hazard Ultra - Igra izaziva epilepticne napade. Vi obezbedite muziku i igra adaptira talase neprijatelja i kolicinu i efekte zavisno od trenutno odabrane pesme. Zabavno, ali zna da umori oko.
Heroes of Might and Magic 6 - Poceo sam nesto malo, ali sam se osecao lose sto sam je storrentovao. Usput, nemate pristup jednom segmentu igre ako niste online konstantno, tkz. dynasty oruzja, sto nekako podriva igrivost. Nekako mi trulo, te ili cekam da kupim igru za rl gil, ili da se pojavi pristojan rip gde je cela sadrzina na tacni.
Dark Cloud 1 - Grind. Grind. Grind. Ali ne za levele i opremu vec za... necete mi verovati da ispricam. Idete po pecinama i tuckate kosture i slepe miseve i vas lik cesto postaje zedan i morate da ga napojite prilicno redovno ili gubi energiju i borba se svodi na pritiskanje jednog dugmeta. I tako. Ali drugi deo igre je onako zabavan. Ne znam da li da se upustim. Videcemo.
League of Legends - Igrao sam mesec dana, prilicno zarazno, prilicno dobro. Nevolja je u drugim igracima. Prosto je nemoguce izdrzati vise od par partija zaredom, jer ce se u vasem timu neminovno naci neki koala, trol, strumf ili novajlija. Ako upadnete u Elo pakao, sto se meni dogodilo jer sam odmah iz normal presao u ranked - nikada necete izaci. Zauvek cete deliti tim sa.... tim stvorovima.