fortyfiver
Primećen član
- Poruka
- 777
Elder Scrolls IV : Oblivion po 150-ti put : ) znaci jos me nije smorila uz sve expanzije i po neki mod koji poboljsava grafiku igra je perfektna
)
)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)
U je,ala se ovo mesto promenilo....
<--- ex mod
Igram DOOM i jos legendarniji DOOM2, Ultimate Mortal Kombat 3, ponekad CS1.6 i Q3 Arenu koje igram u LANu sa drustvom...
Cekam DE: Human Revolution, Guild Wars 2 i SW:ToR. Kad ovaj poslednji ugleda svetlost dana, ni pistoljem me nece skinut s kompa, a za faks da ne pricam...

Victoria II, po 6. put prelazim igricu(sada sa Italijom). Skidam Witchera i Dragon Age, kao i LA Noire.
znači, eksplicitno. možda si već video u onoj temi, al' nema veze, preporučujem ti vampire the masquerade bloodlines, rpg.
Al' igraj ti gde ti odgovara... I?
...

Nije to jos izaslo za pc koliko ja znam. Na xboxu igram. Evo upravo sam zavrsio i slucaj sa serijskim ubicom.
Fantasticna igra, ali nekad ume da ti odluta paznja, jer se radnja dosta razvodnjava.
A i ne preporucujem da igras igru duze vreme, recimo par slucajeva za redom, jer dodjes u situaciju da se pogubis, i slabo pamtis podatke i informacije, zaboravljas na dokaze, i onda sjebes ispitivanje osumnjicenih. A inace, ako hoces bas da uzivas, moras zesce da aktiviras sive celije.
AC3?? Mislis na Brotherhood? To je sequel AC2. AC3 jos nije izasao
Dead Space 2 je kul igrica, doduse mi se vise svidja prvi deo.