fortyfiver
Primećen član
- Poruka
- 777
Elder Scrolls IV : Oblivion po 150-ti put : ) znaci jos me nije smorila uz sve expanzije i po neki mod koji poboljsava grafiku igra je perfektna
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U je,ala se ovo mesto promenilo....
<--- ex mod
Igram DOOM i jos legendarniji DOOM2, Ultimate Mortal Kombat 3, ponekad CS1.6 i Q3 Arenu koje igram u LANu sa drustvom...
Cekam DE: Human Revolution, Guild Wars 2 i SW:ToR. Kad ovaj poslednji ugleda svetlost dana, ni pistoljem me nece skinut s kompa, a za faks da ne pricam...
Victoria II, po 6. put prelazim igricu(sada sa Italijom). Skidam Witchera i Dragon Age, kao i LA Noire.
I?
...
Nije to jos izaslo za pc koliko ja znam. Na xboxu igram. Evo upravo sam zavrsio i slucaj sa serijskim ubicom.
Fantasticna igra, ali nekad ume da ti odluta paznja, jer se radnja dosta razvodnjava.
A i ne preporucujem da igras igru duze vreme, recimo par slucajeva za redom, jer dodjes u situaciju da se pogubis, i slabo pamtis podatke i informacije, zaboravljas na dokaze, i onda sjebes ispitivanje osumnjicenih. A inace, ako hoces bas da uzivas, moras zesce da aktiviras sive celije.
AC3?? Mislis na Brotherhood? To je sequel AC2. AC3 jos nije izasao
Dead Space 2 je kul igrica, doduse mi se vise svidja prvi deo.