Sta igrate trenutno?

FIFA 2011. Nevjerovatno mi je kako dobar fudbal. Definitivno ne kontam ljubitelje PES-a. Jeste FIFA teški plagijat PES-a ali je bolja i to se mora priznati.
Dobar Crysis 2. Nema šta. na You Tube. Još samo da ga zaigram.

Crysis 2. Ne mogu vjerovati da je FPS zaključan. Kakva laž, a rekli su da će PC verziju raditi drugi ljudi i da ista neće patiti od konzolaških bolesti. Kao i od bolesti konzolaške optimizacije. Pa bolje izgleda prvi dio. A i bolji je u svakom pogledu. Dobro, možda pretjerujem ali ovo je prva reakcija.

???
Kakve su to pizdarije sa zaklonom?
Nevjerovatno je da se ljudi toliko oslanjaju na marketig.
Između datuma izlaska FarCry i Crysis je prošlo gotovo isto vremena kao između Crysis i Crysis 2. Napredak je u prvom slučaju očigledan, kao i nazadak u drugom slučaju. Igra nije loša ali nije ni C od Crysisa.

Crysis_2_cover.png

Iako pucačine nisu moj žanr, nisam hteo da propustim ovu igru jer sam čuo da izgleda impresivno i da je zaista vredi probati. I priznajem, jeste impresivna grafika i zaista vredi odigrati je, čak i ako nisi ljubitelj pucačina (a ja nisam). Jedino što kućište mog kompa postane vrelo ko ringla na šporetu dok igram. :D

Trenutno picim stari dobri Star Wars Battlefront 2! :D Do skoro sam takodje igrao i igru Magicka-fantasticna igra! Isprobati pod obavezno!

Inace,ranije sam igrao i SWBF2 na PSP-u,a takodje sam presao i SW the force unleashed za PC i PSP. :D

Inace,trebam da skinem SWTFU2.

Trenutno picim stari dobri Star Wars Battlefront 2! :D Do skoro sam takodje igrao i igru Magicka-fantasticna igra! Isprobati pod obavezno!

Inace,ranije sam igrao i SWBF2 na PSP-u,a takodje sam presao i SW the force unleashed za PC i PSP. :D

Inace,trebam da skinem SWTFU2.

svi zivi hvale "tu" magicku i ja nikako da vidim o cemu se radi i sad si me podsetio
sto se tice SW-a, naprzio sam se na The Old Republic, ali ne znam da li cu moci finansijski da izdrzim
ima nekih najava da ce da kosta 15 evra mesecno, a to mi je mnogo

Back