Sta igrate trenutno?

@*JV*

LOTR The Return of the King (slucajno naleteo na warezu i reko da vidim koja je to igra posto ih nisam bas igrao previse, kad ono igrica od pre nekoliko godina kada je imala neverovatnu grafiku za te standarde, i nisam mogao da je igram na svom kompu ali sam gledao kod drugara par delova..vise onako za dobra stara vremena) :)

@Tema

Predjoh James Bonda BS

Slede Bioshock, Lotr & Hawx do kraja.

A jel se sjećaš muzike iz Silent Hilla kad cijeli grad propadne u koroziju, muzika se svira tako što likovi udaraju metalnim šipkama po gelenderima u haustorima od stambenih zgrada.
Da se i ja sjetim Rezident Evil i Alone in the dark 4 , takođe sa PSX. Bio je tu i Dino Crisis, malo manje bolesna igra ali mnogo napetija. Mogla je umjesto tog naziva nositi drugi naziv, i to Bullet Crisis.
I baš se pitam, gdje nestade taj brend, Dino Crisis.

Poslednja izmena:
Konacno neko ! Moram da dodam posle njega odmah dobru staru dvojku.

@Tema: Predjoh Two Worlds..razocarao sam se. Uveliko igram H.A.W.X i uporedo 50/50 bioshock i metro 2033.

P.S Ati HD5670 > 8800gts konacno sam ubedjen.

Predjoh Metro 2033. Odlicna igra, potpuno me iznenadila atmosferom, kraj i penjanje na toranj je vrh uradjen.

@Tema: HAWX, Bioshock & Gta IV story.

Jos uvjek DEAD SPACE...odusevljen sam...lagano je igram...svaki dan po sat vremena...obaveze (: ...
Danas ubacim Need for Speed Unerdcover 2 ... i mogu reci da nisam odusevljen...sticem dojam da je prelagana...u trkama nema neke pretjerane akcije...lako se osvaja prvo mjesto...

Sada...mozda je to samo prvi utisak...ali vidjecemo...

Nisam igrao ništa bar godinu dana.Izgubio sam želju za igranjem.Ali mi se ovo igra...
Vidim da je urađeno extra kao i Undying...:)

igra jeste dobra, mozda previse linearna i nije dovoljno optimizovana. oruzja likova koje vodis su raznovrsna i zanimljiva.
nepohodno je imati dobru graficku za potpuni dozivljaj (ja sam je pikao sa 9600gt i bilo je na ivici).

Ja nemam...Možda nađem nešto bolje.Undying sam proždirao...:D
Inače gotivim Barkera pa igre gledam i kroz dijaloge,šale,celokupnu priču...Zato nikad nisam ni igrao nešto poput Counter-a...

u jericho-u konkrento ima dosta dobrih saljivih dijaloga...
heh...secam se da sam kao blesav uzimao screen shotove slika iz kuce u undying-u ('izvrnutih' verzija)...preslusavao mp3-eve iz igre danima

Preko DS emulatora:

Scribblenauts_cover.jpg

Veoma zanimljiva i originalna igra koja se razlikuje od svih ostalih koje sam imao prilike da igram. Prepreke prelazite tako što upišete naziv predmeta koji vam treba da rešite zagonetku. :)

Na PC:

Manhunt-2-Front-Cover-21423.jpg

Akciona šunjalica sa puno brutalnosti i mogućnošću da budete jako "kreativni" kod kokanja protivnika. Nije loše.

Back