Sta igrate trenutno?

Presao sam Bioshock upravo sada. Nazalost, povlacim svoje misljenje o ovoj igrici, poslednjih 3 sata sam iz jednog daha odigrao. Nabavljam dvojku do sutra uvece i bas me zanima u kom smeru ide prica. Btw, kraj je los (bad ending) jer je odnos spasenih devojcica bio 60/40, ali izgleda za dobar kraj moraju sve da se spase.

@Tema PES11, FM11 i eto sad ce Bioshock 2.

I dalje Fallout New Vegas. Igranje se bas oteglo na vise meseci. Preterano velika igra. Do sada imam preko 50 sati igranja i sigurno bar jos 3 puta toliko zbog vracanja da ispitam sve varijante ili zbog drugih razloga. A i bagovi su mi oduzeli nekoliko dana. :)

Обрнуо пре неколико дана " Call of Duty - Black Ops" и могу рећи да сам остао без текста.Јесте игрица мало захтевнија али узима сву пажњу играчу.И што је најбитније има причу која је пуна обрта.Свако ко није играо или се двоуми препоручио бих му.. :ok:

Srbenda preporučuje CoD.
Fallout NW sam igrao oko 100 sati, bez vraćanja. Sa vraćanjima bar 300h. Odlična igra, treba skidati pečeve da se ne mučite sa bagovima.
Sad za sad-kanteram.
I, da. Bioshock je odlična igra. Ja sam završio sa bad endom, ni jedna djevojčica nije spašena, sve su mrtve, ADAM oduzet.
Dvojka je bezze.

Dead Space
RE5 - zavrsavam
Bioshock 2
The Witcher

RE5 - zavrsio
Bioshock - stoji posle 5 minuta igranja (verovatno bi mi trebalo jedno 2 godine kao sto je bio slucaj i sa prvim da ga zapocnem kako valja)
The Witcher - zavrsio

Dead Space - ne igra mi se po 15 minuta, hocu kad mi dodje slobodan dan da sednem i kvalitetno odigram do kraja sto je ostalo.
FIFA 11 - po malo

Vise gledam seriju "Flash Forward" :)

Dead-Rising-2-Gameplay-20-011.jpg

Očekivao sam više, ali ne mogu ni da kažem da sam totalno razočaran. Uputstva šta i kako treba da se radi ponekad znaju da budu malo konfuzna, ili da manjkaju, ali šta je - tu je. Snalazim se. :)

Ja nameravam da krenem Ruse dobra strategija a prekucao gta libert city,cod modern warfare 2(to sam ove godine prekucao ) krenuo sam biochock dosao do pola pa mi pao sistem a taman se uzivio u igricu a trenutno igram nfs hot pursuit(2010) i pomalo pes 2011 a skino sam jos 10-tak igrica pa pocinje prekucavanje :D

Poslednja izmena:

Back