Sta igrate trenutno?

Krenuh da igram i ja RUSE. Evo da ti odgovorim ja:

Igra je solidna, ima super cut-scene, prica nije sto-sta zanimljiva, ali bolja nego generalno ostale strategije.

Gejmplej je zaista jedinstven, a sistem RUSE-a je super odradjen. Igrica ne baguje, i zaista su svi elementi izbalansirani. Ja igram na easy jer je ipak ovo drugacije od obicnih strategija, ali zaista je vrlo vrlo laka igrica. Treba ti dan dva da se naviknes i posle ide lako.

Obavezno probaj ako volis strategije. Jedino sto zameram je vrlo mala doza repetivnosti, ali i to se moze prevazici.

metro-2033.jpg

metro-2033-game.jpg

XIII. Nisam neshto bogzna odushevljen za sad, shooter kao svaki drugi, jedino ga vadi cell-shading grafika i David Duchovny. (: Takodje chekam crack za Dead Rising 2.

Devil may cry 4 je krs..prenabudzili su igricu-protivnici su preteski...DMC3 sam sa zadovoljstvom igrao i presao 2 puta...4 sam samo probao,prosao 20% igrice i izbrisao je.

Btw trenutno igram Worms:Reloaded i Ninja Blade.

Lol? Bash naprotiv, prelako je u odnosu na DMC3. Mislim, shibnesh boss-a sa onom demonskom rukom i skinesh mu chetvrtinu helta. :

Poslednja izmena:
Trenutno igram samo WoW posto sam assassin presao 97.43 posto i poludeo sam zbog resident evila 5 nisam mogao da otkljucam sve char a necu da koristim cheat (ne znam ni da li postoji) ali nema veze trenutno 48 lvlu u wowu xD

@Weljko94 preporucujem ti da predjes Devil May Cry 4 veoma dobra igra veruj mi

R.U.S.E - nisam igrao 2 dana :(
Transformers(TM) - War for Cybertron(TM) - nisam igrao nedelju dana :( :(
Prince of Persia - The Forgotten Sands - nisam igrao dve nedelje :( :( :(
Starcraft II - nisam igrao mesec dana :( :( :( :(

Medieval Total War 2 : Kingdoms - aktivno po 6,7 sati dnevno vec dva dana :)

@Markomal: Imam igricu ali mi se nesto ne svidja. Ne volim takve TOTALNO linearne igrice.

Pa dobro svako ima svoj ukus kako znam ovo je neka vrsta Hack n' Slash-a sto ja obozavam, inache Devil May Cry 3 sam presao na medium-u i savrsena igrica.. Iskreno Devil may Cry 4 nisam presao stigao sam do 12 misije i smorila me ali precicu je kad tad :D Isto tako dobra je i X-Blades stvarno dobra igrica dobri bossovi mnogo moobova kripova kako vec da ih nazovem i tako to...
Ali dobro svako ima svoj ukus :DDD

Jeli MTW2:Kingdoms stand-alone igrica?

Nije..i to u toku instalacija Kingdomsa biras koju ili da li hoces sve 4 kampanje da se instaliraju, i svaku kampanju startujes iz posebne ikonice..isti meni samo druga pozadina, drugi intro pre kampanje i mozes da biras narode samo sa onog kontinenta ciju kampanju pocinjes.

Medieval II Total War Britannia
Medieval II Total War Americas
Medieval II Total War Crusades
Medieval II Total War Teutonic

To su kampanje. A cilj je svuda isti..u zavisnosti od duzine kampanje imas za misiju da osvojis i veci/manji broj teritorija za odredjeni broj poteza.

BigMazi,odatle ti valjaju samo mass effect 2 i the experiment :D

Mass Effect 2 - tek pocinjem ali odlicna :)
FM2010 - nema tu sta da se prica, bez njega se ne moze :)
Black Mirror 2 - to sad najvise igram, odlicna prica, c&p avantura :)
The Experiment - samo sam je poceo nemam kad da nastavim :)
R.U.S.E - odmaram sada malo, odlican rts :D
Transformes - instalirao pre mesec dana, igrao sat vremena i zaboravio da je tu :)
CS - standardno samo mix & pcw :)
International Basketball Manager 2010 - u pocetku mi bio zanimljiv, kad skontas kolko je random igra smorio si se :(
Prince of Persia The Forgotten Sands - malo po malo je prelazim, blizu kraja sam :)
CS:Source - instalirao beze, jednom u godinu dana me uhvati zelja da opalim po pubu
StarCraft II - to cu tek da igram zimi, planiram da kupim original pa online
CS 1.42 - mi je tu zbog moviemakinga samo

:)

Back