Sta igrate trenutno?

Ove dve igre igram na telefonu.

Farm Frenzy

Upravljaš farmom, kupuješ guske, ovce i krave, njihove proizvode prerađuješ i prodaješ, loviš medvede koji ti napadaju farmu... stalno nešto nadograđuješ, stalno je neki proces u toku, a svaki nivo ima svoje ciljeve koje moraš da postigneš. Odlična igra i jako zarazna.

http://1.***************/_jp-Y_pSujQA/SrpOR0d5b5I/AAAAAAAAej4/o2mSwRCDtiQ/s1600/Farm%2BFrenzy%2Bmobile%2Bgame.jpg

Labyrinth

Cilj je da loptica dođe do zvezde, a pomeraš je tako što telefon naginješ kao što bi naginjao platformu na kojoj je ta loptica. Bilo je nekih sličnih igara za PC, ali u njima naginješ ravan mišem, a to prosto ne daje isti osećaj. Ova igra ima 27 nivoa (tri sveta po devet), ali jednom ih pređeš i nestane izazova. :( (Osim da pokušavaš da obaraš lične rekorde.)

S5_54_labyrinth_lite_v10.jpg

Poslednja izmena:
Kada su u pitanju Starcraft,BC2,MW2...sa legalnim moze da igras na bilo kom serveru online multiplayer...a sto se tice countera mozes da igras lepo sa piratskim....ali sa originalom imas neke dodatne mogucnosti-ako udjes u neki klan da bi dobio admin na serveru treba ti original,zatim ako oces da igras mixeve isto treba original,svi serveri su ti otvoreni za igru itd...

@IVE014: Jel si igrao Bioshock?

OT: Upravo sam zavrsio Dead Space i igra je odlicna.Doduse vise je survivor igrica nego horor, jer posle nekog vremena se naviknes da kuliras zvuke, a vanzemaljci, tj. ti mutageni mutanti ti dodju kao obicni neprijatelji koje trebas da sredis.

Sad sam opet poceo igru od pocetka sa svim stvarcicama sa kraja igre pa cu da probam da nabudzim sve sprave i sva oruzja koja imam.
Kupio i sam i najjace odelo(millitary suit) i zavrsio prvi chapter za 15 minuta(za razliku od prvog puta:39)

Tako da vise nije ni sruvivor vec morbidno zabavno. Mislim, ispalim jedan metak i skratim ih za noge. Superiska :D

Trenutno igram online poker. Ako Vas to zanima na dole linku imate mogucnost da uzmete pravih 50 dolara. Nije nikakva prevara. Kada resite kviz mozete sami da izaberete gde da Vam uplate 50 dolara (Full Tilt, Party Poker, Everest, Bet 365 itd. Birate izmedju 20 soba gde Vi birate onu koju hocete, tj. gde do sada nemate otvoren racun).
- registrujte se na ovaj link
- Link za registraciju
- nemojte nista upisivati u reffered friend. Ostavite prazno to polje.
- izaberite da hocete 50 dolara startnog kapitala
* idite da resite kviz
- izaberite opciju NO LIMIT Quiz (ili nesto slicno)
- na ovoj stranici su Vam skoro svi odgovori
http://www.cropokerteam.com/forum/pokerstrategy-com/pokerstrategy-kviz-pitanja-odgovori/
(koristite ctrl+f kao pretrazivac, odgovori su oznaceni zvezdicom ili crvenom bojom)
(par pitanja nema odgovor tipa:NL90 koji limit igras - NL2 0.02)
- zatim izaberite poker sobu koju hocete i pratite njihova uputstva za registraciju
- vratite se nazad na strategy da unesete svoj user name sa pokera koji ste izabrali
- mozda ce Vam traziti da posaljete sliku licne karte i svoju sliku kako drzite istu i u roku od 48 sati dobijate 50 dolara
Provereno sve funcionise.

Legalan primerak,koliko kosta to uzivanje...

E zavrsih Princa i Ghost warriora..sada su na redu Singularity i Arma 2:Arrowhead.

Kosta 5999 dinara (oko 60e / 120km). Nije malo, ali vredi. I zbog same igre i zbog mirnog koriscenja iste. Igra se sama poveze na server, skida update, sve radi vrlo lepo.
Valjda ce preostale dve epizode da budu jeftinije, bar za nas koji cemo da dopunjujemo pocetnu celinu :think:

Nelegalne verzije obicno dobijemo u nekom stanju, i kod njih nema update-a... Mozes slobodno da igras na serveru od igre, sa bilo kim, nisi ogranicen na vestacko umrezavanje i slicne pojave.

Nakon sto sam po drugi put presao Dead Space, uzeo sam da igram Bad Company 2, ali ovog puta na najvecoj tezini. I moram reci da igra nije toliko losa kao sto mi se cinilo kad sam je prvi put presao.
Sto bi rekao MajorSlack, "you need to slow the **** down". Znaci nema potrebe za jurnjavom. Zamislite da je to pravi rat. Sigurn ne biste rushovali kroz 20-ak neprijatelja oko vas.

Ali idalje igra ima veliku manu. A to su neprijatelji. Naime, neprijatelji, tenkovi, helikopteri, you name it, svi se ponasaju kao da imaju hebeni WallHack. Znaci strasno. Pucaju kroz zidove, bas znaju kad ces da izviris. A recimo kada treba tenka da nanisanim dvogledom, uh pa to je skoro nestvarno tesko, jer on zapuca na tebe pre nego sto i sam znas gde si. Ali inace je igra ok. Steta sto nema Co-op, bilo bi zesce krljanje.

Back