Sta igrate trenutno?

tommy gun:
brate idi pitaj nekog na pp .......nije ti ova tema kafana.........
cujes kralja...Da pitam na private da spopadam ljude da misle da sam neki manijak.
Zamisli brate tebi da stigne na private: "E brate da ne znas mozda jel ima u nekom uglu ili negdje da kliknem da vidim koji su sve korisnici na podforumu a???" :shock:
To mi je isto ko kad me neko na ulici navata: "e brate jel imas 100 dinarah, znas bolesna mi keva a sestra mi se udala za nekog debila koji joj je napravio dijete i otisao drugoj zeni a meni treba 100 dinarah za gorivo da stignem do surcina....." U oba slucaja bi se zapitao, brate sto se debili stalno kace na mene???

labo:
cujes kralja...Da pitam na private da spopadam ljude da misle da sam neki manijak.
Zamisli brate tebi da stigne na private: "E brate da ne znas mozda jel ima u nekom uglu ili negdje da kliknem da vidim koji su sve korisnici na podforumu a???" :shock:
To mi je isto ko kad me neko na ulici navata: "e brate jel imas 100 dinarah, znas bolesna mi keva a sestra mi se udala za nekog debila koji joj je napravio dijete i otisao drugoj zeni a meni treba 100 dinarah za gorivo da stignem do surcina....." U oba slucaja bi se zapitao, brate sto se debili stalno kace na mene???
a izvini jel bi ti da meni upropastish temu...napravi svoju temu pa prichaj i pitaj a ne kod mene....

anachronox. Sad mi je jasno odakle je lucas arts kad je pravio kotor pokrao gomilu ideja. Cak ima i onog setanja po plafonu i po zidovima,( ladno u istoj prostoriji npc-ovi setaju naglavacke:) ) za sta smo mislili da je prvi put upotrijebljeno u preyu a ipak nije, dal je maznuta ideja ili nije to neam pojma...
a igra je jedan od onih rijetkih skrivenih dragulja, barem za sada....

Back