Zikica
Veoma poznat
- Poruka
- 11.236
vrati se cale......e kao neki kazu otiso u vojsku pa kad se vrati....bem li ga sta je sa njim bilo...
sad sam poceo ponovo da cepam C&C:Generals
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je suvise mator za vojskuZikica:vrati se cale......e kao neki kazu otiso u vojsku pa kad se vrati....bem li ga sta je sa njim bilo...
cujes kralja...Da pitam na private da spopadam ljude da misle da sam neki manijak.tommy gun:brate idi pitaj nekog na pp .......nije ti ova tema kafana.........
a izvini jel bi ti da meni upropastish temu...napravi svoju temu pa prichaj i pitaj a ne kod mene....labo:cujes kralja...Da pitam na private da spopadam ljude da misle da sam neki manijak.
Zamisli brate tebi da stigne na private: "E brate da ne znas mozda jel ima u nekom uglu ili negdje da kliknem da vidim koji su sve korisnici na podforumu a???" :shock:
To mi je isto ko kad me neko na ulici navata: "e brate jel imas 100 dinarah, znas bolesna mi keva a sestra mi se udala za nekog debila koji joj je napravio dijete i otisao drugoj zeni a meni treba 100 dinarah za gorivo da stignem do surcina....." U oba slucaja bi se zapitao, brate sto se debili stalno kace na mene???
da je on tako pustio zenu ne bi bio caletommy gun:aman pustite caleta na Miru