- Poruka
- 122.223
Zato se ja divim zenama koje ostaju kuci, i podizu decu.
Posao im je podizanje dece 24/7 i odrzavanje kuce, kuvanje.
Nista od toga nije lako.
A ono sto je meni najizrazenije u svemu tome je jednolicnost!
Npr.pet godina radis jedno te isto!
Ustajes, hranis, presvlacis, setas, kuvas, cistis, i sve u krug...
Nema napredovanja, nema Hvala, nema Bravo...
Mozda gresim?
ovo je sad nadovezivanje na onu temu nezaposlenosti
vec smo rekli one ne gledaju na to kao ti...svako ima svoje misljenje, necemo se ubedjujemo, ajde samo shvati da one to ne gledaju tako, ne moras da shvatis nista vise oko njih....ja to tako gledam, ne razumem, ali razumem onaj deo da je to njima lepo, uostalom i to je vrsta uspeha, nije uspeh samo prefiks pored imena....
znas kako ja se stresem kad vidim mladu mamu, meni je to strasno, bolje me u zatvor vodi na dozivotnu nego da budem mama, al to sam ja, to ne znaci da svi tako treba da razmisljaju, razumes, ti si ti, ja sam ja
trebalo je dva puta da meris pre nego sto si presekla i resila da napravis zivot da bude upravo onako kako si opisala, al sad da ker nije sraoo uhvatio bi zeca....sad probaj da uskladis biti mama i biti poslovna uspesna zenska 9ako sad imas zelju za tim)...ili sta god da sad hoces....
svi mi biramo put, neko se zajjebe neko ne, ali vecina moze da se ispravi, modifikuje, uskladi....
- - - - - - - - - -
Zasto ne?
Zasto bi uvek cutali?
To tek ne vodi nicemu.
zato sto caskanje o problemu sa bliskim prijateljima i to isto sa sirokim nepoznatim auditorijumom nije isto
ovo ovde ne iskoci na dobro