boko-boko
Obećava
- Poruka
- 58
Ma znam...:-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto sta nije fer na ovom svetu, pa trpimo!boko-boko:Jbt., znam devojku kojoj su "slucajno" svi momci neki butikasi, paratori, ovi-oni, ne bi ta sigurno bila sa nekim skromnim studentom sto mu keva i cale odredjuju dzeparac, a svima bi roditelji dali SVE da mogu! E to mene nervira, i posle mi dodje tako neka fufa da mi prosipa pamet!
Bila je sa njih koliko hoces, kilometara i kilometara prosla, a glumi nevidjeno nevinasce! Ne mogu biti ravnodusna prema tome nikako, nije fer!!!!
Ma naravno, samo ti savetujem dobronamerno da ne budes toliko kivna na taj svet, jer, Boze moj, i oni su ljudi i zive onako kako umeju i zele, jel?boko-boko:Ma sve ok, mislim samo iznosimo misljenja! Ne sudim ja nikome niti mogu nazalost:-)
Salu na stranu, ali svako ima pravo da kaze sta misli!
Trziste je prezasiceno!
boko-boko:Jbt., znam devojku kojoj su "slucajno" svi momci neki butikasi, paratori, ovi-oni, ne bi ta sigurno bila sa nekim skromnim studentom sto mu keva i cale odredjuju dzeparac, a svima bi roditelji dali SVE da mogu! E to mene nervira, i posle mi dodje tako neka fufa da mi prosipa pamet!
Bila je sa njih koliko hoces, kilometara i kilometara prosla, a glumi nevidjeno nevinasce! Ne mogu biti ravnodusna prema tome nikako, nije fer!!!!
Ljubav, ah ljubavHellen:Боже, што је лепо што сам расла у неко друго време...
Баш је тужно данашњим клинцима....
Мушкарци седе сами, по групицама и кукају на спонзоруше, тврдећи да су СВЕ данашње девојке спонзоруше и да гледају само ловане, док они, пристојни младићи, извисе....
Девојке седе саме, по групицама, и кукају на спонзоруше, тврдећи да су СВЕ данашње девојке (сем њих, наравно) спонзоруше и да им мажњавају све добре типове, а да остају само шкартови без пребијене кинте....и да због тих спонзоруша данашње пристојне девојке остају саме и без момака....
Пуни су нагомиланог беса и једни и други, а главни кривац су те фамозне спонзоруше... (Тако је лакше!)
Mackic:Meni se cini da je u svako vreme bilo sponozrusa, samo jedne na jedan druge na drugi nacin. Ranije je bila prica "da se lepo udam", a sada je "da se bahato provodim a onda da se lepo udam".
A najludje mi je sto u stvari ti klinci sto kukaju da ne mogu da nadju devojku zbog para, u stvari takvu devojku nikada ne bi pozeleli, dok sa druge strane te devojke sto kukaju kako su im "dobri" frajeri oteti u sustini nikada ne bi bile sa takvim ispraznim likovima. I na kraju dodje do zakljucka da svaka vreca nadje zakrpu, i niti je neki fin mladic zavrsio sa sponozursom niti je neka fina devojka zavrsila sa "bajom" koji ima love ali dzaba kad mu promaja duva kroz glavu. I eto, happy end.![]()
Mackic:Meni se cini da je u svako vreme bilo sponozrusa, samo jedne na jedan druge na drugi nacin. Ranije je bila prica "da se lepo udam", a sada je "da se bahato provodim a onda da se lepo udam".
A najludje mi je sto u stvari ti klinci sto kukaju da ne mogu da nadju devojku zbog para, u stvari takvu devojku nikada ne bi pozeleli, dok sa druge strane te devojke sto kukaju kako su im "dobri" frajeri oteti u sustini nikada ne bi bile sa takvim ispraznim likovima. I na kraju dodje do zakljucka da svaka vreca nadje zakrpu, i niti je neki fin mladic zavrsio sa sponozursom niti je neka fina devojka zavrsila sa "bajom" koji ima love ali dzaba kad mu promaja duva kroz glavu. I eto, happy end.![]()
Pa dobro i to je moguce, ja sam sagledavala cjelokupnu situaciju u mom gradu, pa ovde su to uglavnom djevojke u potrazi za boljim zivotom, mada kada realno pogledamo i tracevi su ono sto stavljaju etiketu na djevojke.Jer evo npr. ja sam se prije dvije godine udala za momka koji je tada bio mnogo imucniji od mene, ali to ne znaci da sam ja sponzorusa.Zabavljali smo se dugo godina i ljubav je ta koja nas je na kraju navela da se uzmemo.Danas zivimo sretno i sami gradimo svoju srecu, a mozda sam ja isto tako u ocima nekih bila " sponzorusa ", jer se pravo znacenje te pogrdne rjeci i nezna u nasem narodu, ali dovoljno je da pogledaju neki dokumentarac recimo na MTV-ju pa ce vidjeti njeno pravo znacenje.lazine:E bogami,i nije uvek bas tako.Znam po prilican broj devojaka iz dobrostojecih kuca koje se bas tako ponasaju.Nazalost.No,u jednom si u pravu oko toga netreba polemisati.Tacno.Svacije zasto ima svoje zato.
Hellen:To је то.
Ја само из свих освих постова видим огромно отуђење и велико огорчење и девојака и момака.. Видим да разлоге за своје проблеме и своју усамљеност траже у неким имагинарним ''спонзорушама'', а и једни и други су сами и незадовољни... Момци се плаше спонзоруша, али неће пожелети обичну, једноставну , природну девојку, јер мисле да им је то ''испод части'', како ће друштву на очи ако прошетају нешто обично и скромно, нешто што није напуцано мегабрусом и вештачким ноктима...
С друге стране, девојке мрзе спонзоруше јер им '''отимају'' баје са добрим аутима и скупим сатовима.... Можда би оне и хтеле да се забављају са студентом који живи у студењаку и нема пребијене кинте, али зар да на фенси места долазе градским бусом??? Па како ће друштву показати да су супеле у животу ако саме треба да плаћају своје пиће и изласке?
Све је у животу ствар избора. А у овом огромном бесу на те фамозне спонзоруше ја видим, у ствари, једну дозу зависти, типа:''И ја бих желела да сам као оне, али под условом да останем добра девојка.''
А не може и јаре и паре.... Ако изабереш да будеш ''добра девојка'' нећеш пуцати на то да мазнеш бутикаша у најновијој мечки...
Свака роба има свог купца! :wink:

no imagination:Uh, kako si to sad rekla ispada da je svaka devojka, koju sretnemo na ulici, a koja je doterana, i kako rekoste "napucana", losa devojka. "Cim ona ima love da se tako dotera, sigurno ima nekog da je finansira. Eto, je sponzorusa!" I ispade da je svaka supruga, ciji muz zaradjuje dobru kintu, sponzorusa i da se udala zbog para. Nije sve tako crno-belo.
boko-boko:Sta mislite da li se sponzorusom smatra i ona devojka, koja trazi da ima pored sebe osobu makar za jedan stepenik bolju od sebe ili u najgorem slucaju ravnu sebi?
Postoji li prava ljubav izmedju dosta starijeg, i slucajno dobro situiranog paratora, i recimo neke sasvim obicne i jednostavne devojke, koja nije postigla nista znacajno u zivotu, probija se kroz dosadnu svakodnevnicu kako kod zna i eto naleti na tog "pravog"? 8)
)
aa....21. vek...boko-boko:Naravno da ne bi primetio, niti na to treba da se obraca paznja, ako je odnos iskren i pravi ljubavni! Ali cinjenica je da smo danas sve vise izlozeni takvim situacijama i znam jako dosta devojaka i zena, koje su toliko pale zarad neke "slave", ma banalnog izlaska i toliko gaze same sebe prihvatanjem tih laznih ponuda....