Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
el zavrshio neko od vas bar osnovnu?
par atomki po BG bi zbrisalo ne samo srbiju nego po evrope lol
par atomki po BG bi zbrisalo ne samo srbiju nego po evrope lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno Ameri...To da ce oni da propadnu i vadjenje nekih argumenata za to je samo san radikala i proradikalskih istomisljenika...
san?ok,onda ce postati java uskoro.Pa ti vidis da rusi mogu da zbrisu amere sad sa samo 3 atomke?Ameri nemaju ni ljude a ni sredstva za rat,i tu bi bilo ocigledan pobednik 
A tada bi Beograd bio sravnjen sa zemljom sa par atomskih bombi...

Prvo svako da ima 3-5 dece pa cemo ostalo lako..
p.s.
Oni su se lepo grupisali i etnicki ocistili...sad su sami ...vecinom u Pristini..
Ne zaboravimo ko je i u ww2 oslobadjao Beograd.Ti ce i Kosovo..samo polako..

bacice rusi, ako im ameri dovoljno plate..........![]()

netreba nam brojna vojska,samo sa 1000 treniranih i odanih vojnika mozemo sve da ih pobijemo,evo ja prvi![]()

nema više smajlića šteta. veliš 1000. možda se ne sječaš. 95 ste imali nekoliko stotina tisuća vojnika, pa su vas ameri morali spašavat pred "drogiranim muđosima i ustašama". a ti bi sa 1000 na jedan narod
Vratili bi im Aljasku zbog nas
Pocastvovan sam![]()

Ma bre normalno da sam mislio skadar xD pa koj ce nam ostala sela xD
Samo da ih odbacimo od granice sa cg,da nam vise ne smetaju.A moze da se baci i koja nuklearka tamo,Rusi,ideje su dobrodosle
netreba nam brojna vojska,samo sa 1000 treniranih i odanih vojnika mozemo sve da ih pobijemo,evo ja prvi![]()
a juzni deo neka ide Grcima!Prvo svako da ima 3-5 dece pa cemo ostalo lako..
p.s.
Oni su se lepo grupisali i etnicki ocistili...sad su sami ...vecinom u Pristini..
Ne zaboravimo ko je i u ww2 oslobadjao Beograd.Ti ce i Kosovo..samo polako..

partizani???.........![]()
..pa Rusi - zna se.Da nije bilo Rusa..sto bi Beograd bio oslobodjen..
i ne samo Skadar, no citava sjeverna Albanija ima da bude ponovo nasa!a juzni deo neka ide Grcima!
moze,moze,al moraju da nam pomognu,nema za dz

kakva crna aljaska.........za gajbu votke bi svaki drugi rus odvalio raketu po beogradu![]()

rusi???..........sto kazu stari.........prvo su po beogradu puzili , a posle guzili........
vidim da ne mozes da prezalis sto nisi bila dorasla.......pa prizeljkujes reprizu...![]()
....noge![]()
..ide bona..a jelte gospon..vi ste neki pjesnik..vidim poznajte narodnu poeziju...

pa mi sa sjevera oni s juga pa da jih sprštimo.!![]()

Samo sanjajte...To ne bih sanjao ni pod marihuanom...

![]()
![]()
..ide bona..a jelte gospon..vi ste neki pjesnik..vidim poznajte narodnu poeziju...
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

pa sto mu uopste odgovarash, vidish da je covek bolestan i to jako....