Da li je Ana Brnabić u stanju da shvati šta je zapravo rekla?

Posle Ane Brnabić i Šutanovac je dao svoj doprinos pljuvanju žrtava u Kragujevcu. U svom tvitu zapitao se kakav je to profesor koji umesto da kaže, bežite deci, on ostane i kaže, pucajte, ja i sada držim čas.
sad ti je valjda jasno zasto kazem dok se ne sudi prekim sudom za izdaju srbije, najpre onima bez morala i trunke casti mi iz bunara i kala koji su od drzave napravili skoro svi sa vlasti jos od 1990tih, nikad necemo izaci.

sad ti je valjda jasno zasto kazem dok se ne sudi prekim sudom za izdaju srbije, najpre onima bez morala i trunke casti mi iz bunara i kala koji su od drzave napravili skoro svi sa vlasti jos od 1990tih, nikad necemo izaci.
To su oni koji nikada neće shvatiti nečiju hrabrost i snagu da se odbrani ideja. Njihovo poimanje nacionalnog identiteta se svodi na nepotizam i koprupciju.

Posle Ane Brnabić i Šutanovac je dao svoj doprinos pljuvanju žrtava u Kragujevcu. U svom tvitu zapitao se kakav je to profesor koji umesto da kaže, bežite deci, on ostane i kaže, pucajte, ja i sada držim čas.

Из 2012.

--
О ПРЕЗИМЕНУ: Неки Шутановац је наводно 1.800 и неке пребегао из Црне Горе у Србију заједно са једним пријатељем, наводно код Новог Пазара. Ту постоји Шутановачка река, а чак постоји и неко место Шутановци. Иначе, мојих Шутановаца има само у Топлици, у селу Туларе и суседном селу, у којем има неколико породица. Међутим, нисмо у сродству са тим Шутановцима, који славе Светог Николу, а ми Светог Јована.

ПОРОДИЦА: Супруга Марија (ћерка Мирослава Илића), синови Предраг (11) и Страхиња (5).

БИОГРАФИЈА: У Београду завршио основну школу, 6. београдску гимназију и Машински факултет (одсек хидроенергетике). Прва јавна функција – саветник савезног министра унутрашњих послова (од новембра 2000.), а потом од 2001. до 2003. помоћник савезног министра унутрашњих послова (Зорана Живковића). Три пута биран за народног посланика Демократске странке (2000. 2003. и 2007.године). Министар одбране био у две владе (2007-2008. и 2008-2012). Потпредседник је Демократске странке.

--

Да се Мирослав Илић мали смрад, одрекне овог великог смрада

To su oni koji nikada neće shvatiti nečiju hrabrost i snagu da se odbrani ideja. Njihovo poimanje nacionalnog identiteta se svodi na nepotizam i koprupciju.

Клановски људи. Само њихова породица, фамилија или мафија је њихова нација.

Не знају за грађанско+национално

За Идеју Србија - никада осетили

Замамно лукав план. Међутим вермахт није био у обичају да пушта таоце да беже, вероватно.

Шутановац. Срби су се баш камењем на Бога бацали, ха ха

U principu ne volim situaciju kada je izvor teme neka objava sa društvenih mreža, ali pošto je to uprkos mom protivljenju dozvoljeno, a sve se ovo zaista desilo kao što se može videti na snimku mislim da je potrebno da prodiskutujemo i o tome.

Elem mene sad zanima da li je Brnabićka svesna šta je zapravo rekla i kako je zvučala njena upadica?

Pogledajte šta je ovaj rekao "ŠATRO 16 ŽRTAVA NADSTREŠNICE" 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡

I o ovom ŠATRO ŽRTVE treba otvoriti temu 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

А мучени Ђука јој се некидан обраћа са: "госпођо председнице владе". Заборавио да је он председник владе. :namcor:
SNS fote
Ova fota neka bude predsednik skupštine!
Vrti se flaša...
Jaoooo Ančika ispala 🤗
Đuka "A šta sam ja beše ispao?"

Glupo ili ne, to je nebitno. To je metafora da gospođa nije stasala za politiku i kao takva je stamota za Srbiju, Srpski narod i istinske tradicionalne , verske i moralne vrednosti koje su vekovima ukorenjeni u Srpskom biću.

Ти мислиш да је секс вековима укорењен у српском бићу... али не и ван Србије, вероватно, пошто је поента на српском бићу. Мислиш и да би Ана Брнабић била паметнија кад би имала љубавника.

То није неки аргумент вредан пажње, искрено.

Ти мислиш да је секс вековима укорењен у српском бићу... али не и ван Србије, вероватно, пошто је поента на српском бићу. Мислиш и да би Ана Брнабић била паметнија кад би имала љубавника.

Ako ni

Ti upravo daješ mom argumemtu pažnju i to u dva navrata opovrgavajući samog sebe.

Back