Da li je Ana Brnabić u stanju da shvati šta je zapravo rekla?

a ne ne, ustaše su kod vas i stalno vam pružaju podršku, mada stoji da se patriote medjusobno lakše dogovore ali u ovom slučaju dogovora bilo nije a pogledajmo i šta pišu po ovom forumu a ja pohvalu video nisam :rtfm:

Не, бре.

Усташе и балије су увек у Влади и министарствима од 1944.г.

То су они твоји што су напрасно 1943 после стаљинградске битке ставили петокраку на чело и припремали се да нападну Србију 1944 !

Ана Брнабић је била битна као уступак српског режима пре-Трамповском Западу јер је жена, јер је геј, и јер је етнички мањинског порекла. То је било битно, посебно странци која је била жигосана због ратова, и то су били њени објективни квалитети, не њено говорништво или организационе вештине.

У међувремену није научила ништа.
SNS nikad nije bio žigosan zbog ratova jer je medju najmladjim partijama u Srbiji sa malim radnim stažom ali nesumnjivom uspesima.

Po meni, ako je ovo tzv. opoziciji "skandal", onda im je svest na nivou onih što uzbune pola gradske pijace žestokim okršajem čiji je karton za sedenje.

A najlakše je reći da laburistička partija nema šanse a biti čovek je već malo teže.

SNS nikad nije bio žigosan zbog ratova jer je mrdju najmladjim partijama u Srbiji da malim radnim stažom ali nesumnjivom uspesima.

Po meni, ako je ovo tzv. opoziciji "skandal", onda im je svest na nivou onih što izbune pola gradske pijace žestokim okršajem čiji je karton za sedenje.

A najlakše je reći da laburistička partija nema šanse biti čovek je već malo teže.

Не лупај Стојко. Сви су уцењени са Запада да би се радикалски опрали и добили подршку.

Јуче је Вучић добио по п...ци у Европском парламенту.

Траже санкције дијаболичном Вучићу, али помињу санкције и Србији !!!

Опет неки твој тиранин владалац

Ана Брнабић је била битна као уступак српског режима пре-Трамповском Западу јер је жена, јер је геј, и јер је етнички мањинског порекла. То је било битно, посебно странци која је била жигосана због ратова, и то су били њени објективни квалитети, не њено говорништво или организационе вештине.

У међувремену није научила ништа.
U međuvremenu je i došao Tramp tako da ne shvatam zašto je još uvek ovi drže.

Не, бре.

Усташе и балије су увек у Влади и министарствима од 1944.г.

То су они твоји што су напрасно 1943 после стаљинградске битке ставили петокраку на чело и припремали се да нападну Србију 1944 !
Još od monarhije u vladi i srezovima za načelnike su gejovi, samo se o tome ćutalo.
Sa gejovima nije problem ono što prvo padne napamet dokonom svetu pa zamišlja, već onaj sebičluk i nedostatak empatije ka okolini i bahatom odnosu ka funkciji uz puno zloupotreba zarad ličnog hedonizma.
Sa druge strane (one mesnatije) narativ koji pominjete je lako proverljiv a koristi se za rezultate kolektivne višedecenijske neodgovornosti.

Još od monarhije u vladi i srezovima za načelnike su gejovi, samo se o tome ćutalo.
Sa gejovima nije problem ono što prvo padne napamet dokonom svetu pa zamišlja, već onaj sebičluk i nedostatak empatije ka okolini i bahatom odnosu ka funkciji uz puno zloupotreba zarad ličnog hedonizma.
Sa druge strane (one mesnatije) narativ koji pominjete je lako proverljiv a koristi se za rezultate kolektivne višedecenijske neodgovornosti.

Пусти ти то !

Непријатељ Срба влада од 1944.г. - то је суштина

U međuvremenu je i došao Tramp tako da ne shvatam zašto je još uvek ovi drže.
Sem ako nije Trampovo vanbračno dete, odgovora ne može biti sa izmišljenom postavkom dotičnog korisnika koji mnogo lupeta.
Svako bi bio zbunjen ako bi mu iole poveroao.pogotovo posle upotrebe specifičnog vokabulara za snobovski selfpromoting.

Пусти ти то !

Непријатељ Срба влада од 1944.г. - то је суштина
a to su domaće bitange, pravi mrzitelji Srbije datiraju mnogo duže neki su izgubili vlast ali imaju uticaj

čak to nisu ni Hrvati koje je van koloseka izbacio Maček pa bi što bi...
bruka i sramota je njihova

a to su domaće bitange, pravi mrzitelji Srbije datiraju mnogo duže neki su izgubili vlast ali imaju uticaj

čak to nisu ni Hrvati koje je van koloseka izbacio Maček pa bi što bi...
bruka i sramota je njihova

Danas isplata dividende akcionarima NIS-a za 2024. od 28,18 dinara po akciji​

Ukupan bruto iznos dividendne za obične akcije iznosi 4,595 milijardi dinara

Dan određenja akcionara za dividendu bio je 10. jun, sa obračunom 21. oktobra

ma samo do prvog
ni ja ne koristim keš, isključivo medjubankarski online transfer
jel može ILJADU funte mufte? :D
uvek ispadnes glup pa se onda dodatno vadis i ispadnes jos gluplji.

aj sad prijavi jer djavolko samo ceka da me banuje kako sam ga napusio zbog gluposti koju je napravio sa ovom dilejom sto je otvorila temu... citaj ukrala tudju. popu i meni.

Back