Da li je Ana Brnabić u stanju da shvati šta je zapravo rekla?

ВИРШЛЕЕЕЕ...ал у оним црвеним Киоскима пре 50 Година што изгледали ко лондонски црвени Бусеви.:D
То је бре била Клопа,лепша него тренутно Печење!
Кад су јенглези извалили те наше Виршле из тих црвених Кућица,тек онда су направили те црвене бусеве,Дабл-Декере да их вечито подсећа на нешто што су најлкепше појели у свом пиргавом животићу.
Па су онда почели ваљају неке "Хот-догове" ал није то могло ни да присмрди србској Виршли.
Штета што то нисмо патентирали на Време..
ал нису ни жабари патентирали Пицу и онда..оде маст у прпаст.
ja ne znam kako se ljubitelji crvenog kioska nikad ne sete šta se još prodavalo uz te vrišle a još manje da se firma zvala GraPo?

mislim kome ovde noge smrde?

dalje, u ono vreme je sve bilo ukusnije, vodilo se računa koliko toliko tako da te VRIŠLE možda jesu pojam za današnje ali onda su se uzimale samo kao prva pomoć dok ne stigneš kući a i bile skupe.

od onoga se najesti nisi mogao a imale su onu odvratnu gumenu opnu bljak povrać

Za GraPo ih pravio PKB

ja ne znam kako se ljubitelji crvenog kioska nikad ne sete šta se još prodavalo uz te vrišle a još manje da se firma zvala GraPo?

mislim kome ovde noge smrde?

dalje, u ono vreme je sve bilo ukusnije, vodilo se računa koliko toliko tako da te VRIŠLE možda jesu pojam za današnje ali onda su se uzimale samo kao prva pomoć dok ne stigneš kući a i bile skupe.

od onoga se najesti nisi mogao a imale su onu odvratnu gumenu opnu bljak povrać

Za GraPo ih pravio PKB
Онда си ти зафатио неки Период кад су јеглези купили Лиценцу па нам ваљали њихово Смеће јер смо Праву Рецептуру чували као Зениуцу ока свог :D

ceo dan cenzurari teraju inat i ponavljaju svoje mantre.

da nije njegos seljackog upada, celodnevna opoziciona skupstina ne bi dobila ni ovih 30 sekundi paznje

TOLIKO JE OPOZICIJA SRANJE da se brnabibih gafova nemaju nista drugo

to je i najtuznije. celodnevno politikanerstvo opozicije se svodi na nesto sto je brat brnaba onako izustio :roll:

zato ste i oko cenzusa. ljudima na trebaju mudoseri. TREBAJU REZULATTE
Tri manadata premijerka i ona i dan danas ne zna da sastavi prosto-prosirenu recenicu... o cemu mi pricamo ovde a da ne govorimo o bezbrojnim gafovima to je tek posebna tema gde moze za sve da se otvori.

U principu ne volim situaciju kada je izvor teme neka objava sa društvenih mreža, ali pošto je to uprkos mom protivljenju dozvoljeno, a sve se ovo zaista desilo kao što se može videti na snimku mislim da je potrebno da prodiskutujemo i o tome.

Elem mene sad zanima da li je Brnabićka svesna šta je zapravo rekla i kako je zvučala njena upadica?

U psihijatriji je veoma poznato da je osnovna karakteristika psihopate nedostatak empatije (sazaljenja).
A uz to ona je i Hrvatica zar ne. E pa sad vidi skim imate posla.
:D

ceo dan cenzurari teraju inat i ponavljaju svoje mantre.

da nije njegos seljackog upada, celodnevna opoziciona skupstina ne bi dobila ni ovih 30 sekundi paznje

TOLIKO JE OPOZICIJA SRANJE da se brnabibih gafova nemaju nista drugo

to je i najtuznije. celodnevno politikanerstvo opozicije se svodi na nesto sto je brat brnaba onako izustio :roll:

zato ste i oko cenzusa. ljudima na trebaju mudoseri. TREBAJU REZULATTE
Шта је ужурбани писац хтео касти ?

ovo je bila moja tema!! zašto si mi obrisao pa otvorio novu!???
ništa čudno za unuku ustaškog naciste da mrzi Srbiju i da joj streljana srpčad ništa ne znači ali je čudno da Ćacad boli k za streljanu decu Srbije.. kakvi takvi ali ipak su i oni Srbi..
ližu krac čoveku kome je najveći prijatelj Gerhard Šreder koji je za nas govorio da nas treba ubijati..aj što je govorio nego nam je i zaista bombradovao bolnice, škole i ubijao decu..

Poslednja izmena:
uvek glupača hoće nešto da kaže al to čini nevešto
ako ne ume da govori neka ćuti
Ma da, ona se teško izražava

Oni toliko greše, kradu, lažu itd . Tako da nam ne treba ovo da izvrćemo, ja mislim. Htela je da kaže dajte u današnjem trenutku da ne oominjemo žrtve od pre 80 godina, ali je to uradila potpuno nesvesna da može nekog da povredi ili da ispadne neosetljiva..

U principu ne volim situaciju kada je izvor teme neka objava sa društvenih mreža, ali pošto je to uprkos mom protivljenju dozvoljeno, a sve se ovo zaista desilo kao što se može videti na snimku mislim da je potrebno da prodiskutujemo i o tome.

Elem mene sad zanima da li je Brnabićka svesna šta je zapravo rekla i kako je zvučala njena upadica?

Милица :

Добро бре јел ти можеш да ћутиш када неко троши своје посланичко време .. Шта ти имаш да солиш све кад си бибер

Ана:

Немогу.... Морам да доминирам .. Иако сам глуп и непристојан и безобразан.. Види ми торзо

Милица:

Ммммм.. Мушушарчино мој

images

Poslednja izmena:
Nepristrasno, nije uporedila žrtve sa dinosaurusima
Htela je da kaže od kulina bana

Да. Јасно је да је хтела да каже "нећемо сад о тим древним догађајима".

Са друге стране, могла би да буде вештија у изражавању. Неки Хрвати су и устрељени у скупштини у Београду због неких сличних изјава.

ovo je bila moja tema!! zašto si mi obrisao pa otvorio novu!???
ništa čudno za unuku ustaškog naciste da mrzi Srbiju i da joj streljana srpčad ništa ne znači ali je čudno da Ćacad boli k za streljanu decu Srbije.. kakvi takvi ali ipak su i oni Srbi..
ližu krac čoveku kome je najveći prijatelj Gerhard Šreder koji je za nas govorio da nas treba ubijati..aj što je govorio nego nam je i zaista bombradovao bolnice, škole i ubijao decu..

Гологузија је слуђена и омађијана унуцима комунизма, који сада владају по принципима најдивљијег капитализма: 1.) черечење буџета, 2.) гуљење сиротиње и 3.)дужничко ропство.

Pa čak ne moramo ni da vidimo ovde, jer nas iskustvo naučilo da redovno pljujete tuđe žrtve. Dovoljna je bila nadstrešnica da se nekima otvore oči i da shvate kakvo ''dobro'' nam žele vladajući koliko im vrede životi ovog naroda.

Они не осећају да је народ њихов.

Дошли су Црвеним терором и владају од 1944.г.

Нема ту неког нарочитог идентитета са оном Србијом која је створила традиционалну и модерну и државу и друштво.

Они су је отели од оних који су стварали Србију

Mene sad zanima da li ovi gore stvarno nemaju nekog boljeg ili su nju namerno stavili takvu kakva je da bi mi gledali u nju dok ostali rade ozbiljnije poslove?

Ана Брнабић је била битна као уступак српског режима пре-Трамповском Западу јер је жена, јер је геј, и јер је етнички мањинског порекла. То је било битно, посебно странци која је била жигосана због ратова, и то су били њени објективни квалитети, не њено говорништво или организационе вештине.

У међувремену није научила ништа.

Back