sta da radim

e znala sam, ali zasto mi se nekad takvi obrate i oce da se druze malo i onda malo kao svidjam im se i onda odu kod svojih saintica
?
idi bre u pizdu lepu materinu smrdljiva kravo

A gledaj muskarac se ne nalazi tako sto ces odbiti torbanje. Nego torbanje prihvatis sa svakim i onda ako ostane osto je, ali ako ces cekati da se zateleba u tebe i onda se torbati, od toga nema nista. Sta mislis zasto kuje lako nadju decka. One ne raacunaju previse.

torbanje tesko da mozes sa svakim eventualno sporije

a tako se mozes u problem uvaliti, kuje imaju valjda talenat da se ne uvale u problem, koji definitivno nemam i zato sedim ovde a ne jurim okolo ili sam i probala pa stala itd

A gledaj muskarac se ne nalazi tako sto ces odbiti torbanje. Nego torbanje prihvatis sa svakim i onda ako ostane osto je, ali ako ces cekati da se zateleba u tebe i onda se torbati, od toga nema nista. Sta mislis zasto kuje lako nadju decka. One ne raacunaju previse.

Takoe :ok:

One se kresnu sa svakim koji im se svidi, pa ako ga zavedu onda su uspele :mrgreen:

e znam da bi to volela ali uspevam da se klonim toga
da, ti ne shvatas ozbiljno i dobijes opaljivanje i zensku potvrdu
ne znam, enko je ***** neko sra.nje neko riba
to je valjda tako samo zaboravim
i sto ovi drndaju onog koji je go.vno i sra.nje ali mi smo autokrate i mozemo vas nabiti u tor ko jevreje ali nista nismo dobili time

i ja jedva a hashish mami :sad2:
ma hebesh sfe
i samo opushteno
ko hebe forume
ionako se tu tripujemo
u lichnim dilerijumima :(

Hiro ...kao prvo NIKAD al NIKADA nemoj omalozavati sebe u javnost !!

To niko ne radi i kopa sebi jamu :mrgreen:

Riba i kada je losa ono dno ona pokusava da se pokaze lepsa i privlacnija koliko god moze i ako joj neko kaze da je ruzna ona se ljuti i opali mu samar jer ima svoj Ponos i stav i neda na sebe :)

To ti je greska sto radis :mazi:

Back