- Poruka
- 85.845
en moram da budem riba meni je ovako i OK
samo ...
evo moj predlog ti je da se skontas sa nickom bezibre, on je jutros pisao vrlo slicno . pa obzirom na slicnosti ja mislim da bi mogla da mu das sansu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
en moram da budem riba meni je ovako i OK
samo ...

de,de znas ti sta mi ovde radimo ne jedi. gov.na ne foliraj se
saint markiz banshi i ti si njihova
nema veze sto odes u crkvicu ponekad

znaci kreten sam osecam se tako. ok neki ce reci da nisam ali mnogi da jesam
sta da radim da ne budem kreten da budem bolja kao sto ste vi sto ste na visem nivou i mene gledate kretena (ok u nekom smislu me ne geldate, ali u nekom da li je to neki seksualno drustveni nivo da, to varira od simpaticnog do gadnog kretena)
sta da u ovim godinama uradim 32.kusur da budem ko vi faca i da se tapsemo po ledjima i da vam se dize na mene. sto drustveno sto erocki.
znaci to su ti kul ljudi i kul ribe. i da vidim da li bih propusitla ako bih s vama postala ortak a raspade dusevno ostavila i stidljivce
znaci banshi, saint, markiz, ko se vec proziva u tome
i sve sredjeno
da to to
sve je ovo zavera!
nashi i njihovi
idem do podruma da nastavim seckanje
jednog forumasha
a posle tju malo
i da se pomolim
evo moj predlog ti je da se skontas sa nickom bezibre, on je jutros pisao vrlo slicno . pa obzirom na slicnosti ja mislim da bi mogla da mu das sansu![]()
pf otjesh da seckash samnom?

a nedostizni su stavise razmenjuju moju sliku i smeju mi se
a otjesh drugachije da se igwamo?![]()

Ne mozes ti toliko lose odronski izgledati koliko se neko moze u tebe jako zaljubiti. Kod zene nije izgled toliko jak koliko njena moc zavodjenja.