sta da radim

znaci kreten sam osecam se tako. ok neki ce reci da nisam ali mnogi da jesam

sta da radim da ne budem kreten da budem bolja kao sto ste vi sto ste na visem nivou i mene gledate kretena (ok u nekom smislu me ne geldate, ali u nekom da li je to neki seksualno drustveni nivo da, to varira od simpaticnog do gadnog kretena)

sta da u ovim godinama uradim 32.kusur da budem ko vi faca i da se tapsemo po ledjima i da vam se dize na mene. sto drustveno sto erocki.

znaci to su ti kul ljudi i kul ribe. i da vidim da li bih propusitla ako bih s vama postala ortak a raspade dusevno ostavila i stidljivce

znaci banshi, saint, markiz, ko se vec proziva u tome

Nista nemoj da radis..jaghodo ne menjaj se .ja te loilim takvu kakva si...

Andjele ..uspori..rekao si joj jednom
ona je pametna mlada dama i shvatila je jos prvi put

necemo sada u narednih deset postova da citamo kao si ti Secret Fu.cker

Hiro ...kao prvo NIKAD al NIKADA nemoj omalozavati sebe u javnost !!

To niko ne radi i kopa sebi jamu :mrgreen:

Riba i kada je losa ono dno ona pokusava da se pokaze lepsa i privlacnija koliko god moze i ako joj neko kaze da je ruzna ona se ljuti i opali mu samar jer ima svoj Ponos i stav i neda na sebe :)

To ti je greska sto radis :mazi:
pedja kaze da sam gora od vesticu dani da sam curka dali da sam dronfulja aca dasam ***** glumica dama sreki da sam slatka a pevaju da sam arogantna kraljica koja muski svet voli voza sve za mene da je poza a dunja peva da sam zla kucka a tadicka da sam disco devojka koja voli acu kad mi kaze beibe col mi pa priceza peva jana a neda andjeo a burovac da sam opasno bezobrazna etc etc etc etc jesam kraljica to je istina

Back