Sta da radim?

"a sta da radim,
kada odu prijatelji moji..."

~~~
ne obracajte paznju samo mi je pala ova pesma na pamet....a nisam odgovorila na ovu temu nijednom.. :roll:

elem,nemam ni sta da odgovorim...po meni to sto je tebi problem UOPSTE NIJE NIKAKAV problem.... :roll:

Moon Child:
"a sta da radim,

~~~
ne obracajte paznju samo mi je pala ova pesma na pamet....a nisam odgovorila na ovu temu nijednom.. :roll:

elem,nemam ni sta da odgovorim...po meni to sto je tebi problem UOPSTE NIJE NIKAKAV problem.... :roll:

ej mala gdje si ti na msn-u? :roll:
pozicj... :wink:

e, da...ne obracjajte paznju na ovaj post... 8)

Кулиража:
Master_Chief:
miss:
Tinar:
Meni je bash to slatko!!!! :) Imam druga iz odeljenja, koji mi stalno pricha da me voli i kako sam ja njegova zena, i stalno me spenkuje i ja se samo cepam na to!!! Stvarno me ne zanima da li mu se svidjam ili ne, ja sam super sa njim!!!! 8)
isto i ja,jednog druga zovem ljubavi,i on mene,i tako smo jedno drugom memorisani u fon i jos imamo i kumu i kuma,i onda kad se vidimo to izgleda odprilike:
de si ljubavi?
evo me,de nam kum?
spava,de kuma?.......

bas je cute... 8) :wink:
Ovaj slucaj nije bas kao ti vasi... :wink:
Uff, imam jednu takvu drugaricu kja me stalno obraca sa 'muze'.
E sad, strasno me nervira kad pricam s nekom devojkom i ona se tu stvori, uhvati za ruku i pocne bez veze da lupa.
Da smo neki drugovi pa ajde. Zadnje vreme se strasno nervira, ali ima i zato leka :lol: :lol: :lol:
Ma, i mojoj shkoli ista fora. Momak i devojka (mislim, nisu u vezi) stalno jedno drugo zovu muzu i zeno!!! A i ona, i on mi se nasamo zale kako ih to smara. A ja cutim ko zalivena!!! :lol:

Moon Child:
"a sta da radim,

~~~

E ta pesma Azre me je prosto odusevila kad sam je prvi put cuo.A mozda to sto mislim da jeste i nije problem.JEdnostavno to je psiholoska stvar...

Truman:
Jedna devojka iz odeljenja je utripovala da je stalno gledam,valjda misli da sam se nalozio na nju.Posto sedi u drugom redu ali ispred mene tripuje da buljim u nju kad gledam u profesora,a kad gledam u svesku da je krajickom oka posmatram.To nema veze sa zivotom ali ona je nalozila drugarice da me posmatraju na casu i kad god ja podignem pogled ka tabli one joj pokazu da ja kao gledam u nju.Ne vredi da joj kazem da to nema veze sa zivotom jer sam u losim odnosima sa njom a i ne bi mi verovala.Fora je u tome sto je meni neprijatno zbog toga i ne mogu da izbacim to iz glave i nekad mi se desi da gledam gde je (na odmoru npr.) da se ne bih susreo sa njom.Zar situacija nije groteskna?!Sta da radim?

Resenje: Jednostavno nadji devojku postaraj se da vas ona vidi zajedno i situacija resena :lol:

Ma sledeci put ako ti nesto kaze zaceni joj se u facu i lepo joj objasni da te ne zanima ali postaraj se da to bude i pred njenim drugaricama jer ce tako biti veoma izblamirana i veruj mi nece te vise ni pogledati! :twisted:

Једна моја "другарица" је натриповала да се цео разред ложи на њу зато што ј епонекад назовемо да изађе са нама (иако обично идемо чопоративно). То је рекла мојој сестрио која ми је то истрачарила и ја само то наравно проширио по разреду и сада је сви * у мозак

Back