Sta cu ja jadna?

Zove drugarica jutros u panici . Sta ce ona jadna dolazi joj decko iz dalekog grada na par dana i videce je bez sminke, sa prljavom kosom ujutru tj cupavom i sa krmeljima :roll: Opsti napad panike. Kao zale se kako smo zapustene, pa nisam ja zapustena samo ne izgledam isto sa sminkom i bez sminke.. i sve u tom fazonu.. Pa se evo ja pitam.. Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave? :lol:

.................eeeeeeeee problem vecheri i jutra ,kad sam bio mladji pa u pijanstvu privedem kuci neku lepu ribu i bude ok ,ujutru ustane ode da se istushira i pojavi se sasvim druga ,ujeeee kakvi su to performansi bili bez potrebni ,nikad shvato zene koje za 10 minuta ne mogu da se srede ...............;)

u jee ko da muskarci nisu krmeljivi i smrdljivi kad se probude,pa mora da se mnogo potresaju :roll: drugarici samo batine mogu da pomognu u ovom stadijumu,dok se ne vrati na normalno stanje uma!

u jee ko da muskarci nisu krmeljivi i smrdljivi kad se probude,pa mora da se mnogo potresaju :roll: drugarici samo batine mogu da pomognu u ovom stadijumu,dok se ne vrati na normalno stanje uma!

.......svi smo mi krmeljivi samo je pitanje kako ko zgleda pod tushem odnosno posle tushiranja ................jel ono kao pozorishte lutaka ili ne ............;)

pa ako se toliko unakazi sminkom da ne lici na sebe posle tusiranja i treba da se brine sto je bila piglu u samom startu pa stvarala laznu sliku o sebi.

....nikad mi nije bilo jasno shto zene imaju strah od jutra ................meni nishta lepshe nije nego kad se probudim i pored sebe vidim krmeljivu osobu svu raschupanu koja zadovoljno spava jer znam da sam sa njom sinoc srecan bio i samo se osmehnem i zagrlim je ............:heart::heart::heart::zag:

.......golo na golo ,ako ima privlachnosti svi mali nedostaci izgorece u vatri strasti ........;);)........i na kraju onako oznojeni i zagrljeni utonuce u predivan san ..........:zag:

pa ako su ispod tusa....onda nema znoja ....ode to sa vodom:rotf::rotf:..i onda utonu zagrljeni u san...a voda iz kade...napravi poplavu:rotf::rotf:, a oni se udave...ili sam ja propustila deo kad su izasli iz kade:eek:..stvarno sam neobavestena:D

pa ako su ispod tusa....onda nema znoja ....ode to sa vodom:rotf::rotf:..i onda utonu zagrljeni u san...a voda iz kade...napravi poplavu:rotf::rotf:, a oni se udave...ili sam ja propustila deo kad su izasli iz kade:eek:..stvarno sam neobavestena:D

.....lepo ja rekao da si ti surova moderatorka bez emocija i romantike .......................ovako lepu prichu si mi uspela da zgadish .................:(

.....lepo ja rekao da si ti surova moderatorka bez emocija i romantike .......................ovako lepu prichu si mi uspela da zgadish .................:(

e pretera ga...cuj zgadish
nije zgadish nego nestane romantike kao mehur od sapunice:rotf:
no to sa tusem je pre svega.....mmmm lepo...a i van tusa
hahahaha cuj surova moderatorka...pa sad...ajd;) nek ti bude

Zove drugarica jutros u panici . Sta ce ona jadna dolazi joj decko iz dalekog grada na par dana i videce je bez sminke, sa prljavom kosom ujutru tj cupavom i sa krmeljima :roll: Opsti napad panike. Kao zale se kako smo zapustene, pa nisam ja zapustena samo ne izgledam isto sa sminkom i bez sminke.. i sve u tom fazonu.. Pa se evo ja pitam.. Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave? :lol:

BZVZ...

Oni su pod tušem, ne u kadi.
U kadu nisu ulazili, niti iz kade izlazili.
A poplavu je napravila veš mašina jer se upotrbljeni kondom, u žaru borbe odbačen i zaboravljen medju štrokavim isprskanim gaćama, zaglavio u odvodu.

Pa, ne znam, ja se ne sminkam, tj. sminkam se bas retko. Mora da je toj tvojoj drugarici, zivot mnogo stresan.:sad2: Moze da ustane pre njega i da otrci u kupatilo, zakljuca vrata i docera se, pa da se vrati u krevet. :confused: Ili neka ne spava?:think:

Ma to je prosto, naka stavi ove naočare, a njemu njegove neka sakrije. :per::cool:
ugly-glasses.jpg

http://4.***************/_JULjGNsekWM/Se9PsuvYtXI/AAAAAAAAAO0/nB8uoXZZmYg/s400/terrorist.jpg

Poslednja izmena:

Back