Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
Ako mu je stalo do nje,stalo mu je u svakom njenom izdanju...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zove drugarica jutros u panici . Sta ce ona jadna dolazi joj decko iz dalekog grada na par dana i videce je bez sminke, sa prljavom kosom ujutru tj cupavom i sa krmeljima Opsti napad panike. Kao zale se kako smo zapustene, pa nisam ja zapustena samo ne izgledam isto sa sminkom i bez sminke.. i sve u tom fazonu.. Pa se evo ja pitam.. Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave?
u jee ko da muskarci nisu krmeljivi i smrdljivi kad se probude,pa mora da se mnogo potresaju drugarici samo batine mogu da pomognu u ovom stadijumu,dok se ne vrati na normalno stanje uma!
jaoo pod tushem..cuti breee
pa ako se toliko unakazi sminkom da ne lici na sebe posle tusiranja i treba da se brine sto je bila piglu u samom startu pa stvarala laznu sliku o sebi.
ni meni nije jasno
od takvih sporednih stvari propusta se sustina uzivanja sa jednom osobom...
yes pod tushem pa da mi se razmazze maskara hehe..pa pod tushem je romantika
jao kambodzo, svaka chast..nemam vishe bona
.......golo na golo ,ako ima privlachnosti svi mali nedostaci izgorece u vatri strasti ................i na kraju onako oznojeni i zagrljeni utonuce u predivan san ..........
pa ako su ispod tusa....onda nema znoja ....ode to sa vodom..i onda utonu zagrljeni u san...a voda iz kade...napravi poplavu, a oni se udave...ili sam ja propustila deo kad su izasli iz kade..stvarno sam neobavestena
.....lepo ja rekao da si ti surova moderatorka bez emocija i romantike .......................ovako lepu prichu si mi uspela da zgadish .................
Zove drugarica jutros u panici . Sta ce ona jadna dolazi joj decko iz dalekog grada na par dana i videce je bez sminke, sa prljavom kosom ujutru tj cupavom i sa krmeljima Opsti napad panike. Kao zale se kako smo zapustene, pa nisam ja zapustena samo ne izgledam isto sa sminkom i bez sminke.. i sve u tom fazonu.. Pa se evo ja pitam.. Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave?
pa ako su ispod tusa....onda nema znoja ....ode to sa vodom..i onda utonu zagrljeni u san...a voda iz kade...napravi poplavu, a oni se udave...ili sam ja propustila deo kad su izasli iz kade..stvarno sam neobavestena
Oni su pod tušem, ne u kadi.
U kadu nisu ulazili, niti iz kade izlazili.
A poplavu je napravila veš mašina jer se upotrbljeni kondom, u žaru borbe odbačen i zaboravljen medju štrokavim isprskanim gaćama, zaglavio u odvodu.
e pretera ga...cuj zgadish
nije zgadish nego nestane romantike kao mehur od sapunice
no to sa tusem je pre svega.....mmmm lepo...a i van tusa
hahahaha cuj surova moderatorka...pa sad...ajd nek ti bude
e ovo je vec prica...dobro i sta je dalje bilo
.......golo na golo ,ako ima privlachnosti svi mali nedostaci izgorece u vatri strasti ................i na kraju onako oznojeni i zagrljeni utonuce u predivan san ..........