Sta cu ja jadna?

Zove drugarica jutros u panici . Sta ce ona jadna dolazi joj decko iz dalekog grada na par dana i videce je bez sminke, sa prljavom kosom ujutru tj cupavom i sa krmeljima :roll: Opsti napad panike. Kao zale se kako smo zapustene, pa nisam ja zapustena samo ne izgledam isto sa sminkom i bez sminke.. i sve u tom fazonu.. Pa se evo ja pitam.. Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave? :lol:

Koliko to šminke ona stavlja na sebe kad je neprepoznatljiva bez iste? Doduše ne šminkam se često, ali znam da šminkom možeš istaći lepe oči ili pune usne, ali boje od Kvazimoda ne čine Pepeljugu.....
Svako jutro se pogledam u ogledalu, i pozdravim raščupanu kosu, otekle kapke, nabubrele usne, šaru od jastuka na obrazu ..... Jer to sam ja. Neću u ogledalu mahnuti lepotici sa naslovnih strana već Piletu, onakvom kakvo je.....nekom lepo, nekom ružno.... I poenta je da te On voli i kada si uplakana, bolesna, nasmejana, najdoteranija......da si mu podjednako lepa i u balskoj haljini i u ispranoj pidžami....Kakva je to ljubav ako nije pomalo "ćorava"...

Zove drugarica jutros u panici . Sta ce ona jadna dolazi joj decko iz dalekog grada na par dana i videce je bez sminke, sa prljavom kosom ujutru tj cupavom i sa krmeljima :roll: Opsti napad panike. Kao zale se kako smo zapustene, pa nisam ja zapustena samo ne izgledam isto sa sminkom i bez sminke.. i sve u tom fazonu.. Pa se evo ja pitam.. Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave? :lol:

Ukoliko dolazi zbog nje, a ne da bi ustedeo na hotelu,neka se ne opterecuje-on to verovatno nece ni primetiti:heart:
Ali ako primeti koliko je opterecena svojim izgledom, to ce mu sigurno zasmetati...

tako sto cete prestati da serretee vec jednom id a se ponasate normalno!!!Sta njega boli urac dal imas maskaru ili roze lak...ako mu se svidjas to je onda to!

Mene i zaboli kad joj vidim grozan lak na noktima, koji su uz to i ružno dugi, nimalo u skladu s bojom kose, koja je budi rečeno : Izgorena od farbanja, pa onda ružnu maskaru i nafrljen kilo roze ruža za usne i jako me zaboli od karanja, dobrog karanja :)

Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave? :lol:
Па нек се она пробуди пре њега и нека га види чупавог и крмељивог и нек се моли Богу да не хрче. :lol:
А ондак трк у купатило на умивање, туширање, депилацију, шминкање, лакирање, фенирање.
И нек запамти да ће тако морати и у браку. :mrgreen:

nekoliko plasticnih operacija, perm na kosi & trajna sminka :mrgreen:

teško...to jes nikako...:rumenko:

Drugarica ti je mnogo opterecena. Ne znam kad je postalo nenormalno da decko svoju devojku vidi bez sminke?
Mislim, kapiram ja da ima gabora koji 24/7 moraju da imaju kilo i po pudera, maskare, senki, ovoga-onoga na sebi... al' likusha koja se plashi da ce decko da je od.**** zato shto je video kako izgleda bez shminke, sa takvim degenom ne treba da bude... a i o smislenosti svoga postojanja bi trebalo da razmisli.

Svako je lep kad se sredi... i decko i devojka... dobar friz, dobra odeca, parfem... izdanje u punom sjaju... lako je tada svidjati se nekom... ali... prava stvar je kad smo u starim trenerkama (on sa bradicom od tri dana), a ja sa repicem i kosi koja je svuda u pramenovima, samo ne u snali, i svidjamo se jedno drugom bas takvi...

Drugarica ti je mnogo opterecena. Ne znam kad je postalo nenormalno da decko svoju devojku vidi bez sminke?
Mislim, kapiram ja da ima gabora koji 24/7 moraju da imaju kilo i po pudera, maskare, senki, ovoga-onoga na sebi... al' likusha koja se plashi da ce decko da je od.**** zato shto je video kako izgleda bez shminke, sa takvim degenom ne treba da bude... a i o smislenosti svoga postojanja bi trebalo da razmisli.

:ok::super::ok:

Svako je lep kad se sredi... i decko i devojka... dobar friz, dobra odeca, parfem... izdanje u punom sjaju... lako je tada svidjati se nekom... ali... prava stvar je kad smo u starim trenerkama (on sa bradicom od tri dana), a ja sa repicem i kosi koja je svuda u pramenovima, samo ne u snali, i svidjamo se jedno drugom bas takvi...
meni nikad nece biti jasno zasto se pomalo divlja a cista kosa smatra necim ruznim :(

Back