Mazuljica
Zainteresovan član
- Poruka
- 210
Ja sam se šminkao, a ona je pušila
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se šminkao, a ona je pušila
Zove drugarica jutros u panici . Sta ce ona jadna dolazi joj decko iz dalekog grada na par dana i videce je bez sminke, sa prljavom kosom ujutru tj cupavom i sa krmeljima Opsti napad panike. Kao zale se kako smo zapustene, pa nisam ja zapustena samo ne izgledam isto sa sminkom i bez sminke.. i sve u tom fazonu.. Pa se evo ja pitam.. Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave?
Zove drugarica jutros u panici . Sta ce ona jadna dolazi joj decko iz dalekog grada na par dana i videce je bez sminke, sa prljavom kosom ujutru tj cupavom i sa krmeljima Opsti napad panike. Kao zale se kako smo zapustene, pa nisam ja zapustena samo ne izgledam isto sa sminkom i bez sminke.. i sve u tom fazonu.. Pa se evo ja pitam.. Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave?
tako sto cete prestati da serretee vec jednom id a se ponasate normalno!!!Sta njega boli urac dal imas maskaru ili roze lak...ako mu se svidjas to je onda to!
Mene i zaboli kad joj vidim grozan lak na noktima, koji su uz to i ružno dugi, nimalo u skladu s bojom kose, koja je budi rečeno : Izgorena od farbanja, pa onda ružnu maskaru i nafrljen kilo roze ruža za usne i jako me zaboli od karanja, dobrog karanja
Па нек се она пробуди пре њега и нека га види чупавог и крмељивог и нек се моли Богу да не хрче.Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave?
ebo te...el ti to ebbes strasilo s kukuruznog polja?
nekoliko plasticnih operacija, perm na kosi & trajna sminkaZove drugarica jutros u panici . Sta ce ona jadna dolazi joj decko iz dalekog grada na par dana i videce je bez sminke, sa prljavom kosom ujutru tj cupavom i sa krmeljima Opsti napad panike. Kao zale se kako smo zapustene, pa nisam ja zapustena samo ne izgledam isto sa sminkom i bez sminke.. i sve u tom fazonu.. Pa se evo ja pitam.. Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave?
Nikako. Ne moze biti od Juga nikad Jaguar, ali zato mozes se praviti luda i ne obracati paznju na to.
nekoliko plasticnih operacija, perm na kosi & trajna sminka
voditi ljubav. zena je uvek lepa posle sexa, i ne treba joj nikakva sminka.
Drugarica ti je mnogo opterecena. Ne znam kad je postalo nenormalno da decko svoju devojku vidi bez sminke?
Mislim, kapiram ja da ima gabora koji 24/7 moraju da imaju kilo i po pudera, maskare, senki, ovoga-onoga na sebi... al' likusha koja se plashi da ce decko da je od.**** zato shto je video kako izgleda bez shminke, sa takvim degenom ne treba da bude... a i o smislenosti svoga postojanja bi trebalo da razmisli.
meni nikad nece biti jasno zasto se pomalo divlja a cista kosa smatra necim ruznimSvako je lep kad se sredi... i decko i devojka... dobar friz, dobra odeca, parfem... izdanje u punom sjaju... lako je tada svidjati se nekom... ali... prava stvar je kad smo u starim trenerkama (on sa bradicom od tri dana), a ja sa repicem i kosi koja je svuda u pramenovima, samo ne u snali, i svidjamo se jedno drugom bas takvi...