Sta cu ja jadna?

Zove drugarica jutros u panici . Sta ce ona jadna dolazi joj decko iz dalekog grada na par dana i videce je bez sminke, sa prljavom kosom ujutru tj cupavom i sa krmeljima :roll: Opsti napad panike. Kao zale se kako smo zapustene, pa nisam ja zapustena samo ne izgledam isto sa sminkom i bez sminke.. i sve u tom fazonu.. Pa se evo ja pitam.. Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave? :lol:

Glupog li pitanja..
Pa uvek moze da se probudi sat ranije i da se nasminka :)..

Zove drugarica jutros u panici . Sta ce ona jadna dolazi joj decko iz dalekog grada na par dana i videce je bez sminke, sa prljavom kosom ujutru tj cupavom i sa krmeljima :roll: Opsti napad panike. Kao zale se kako smo zapustene, pa nisam ja zapustena samo ne izgledam isto sa sminkom i bez sminke.. i sve u tom fazonu.. Pa se evo ja pitam.. Kako da mi jadnice i smetnice (citaj obicne devojke) budemo prelepe i cupave? :lol:

Ne'am pojma, ja se ne sminkam..osim petkom kad izlazim bez momka :zper:

Ja sam imala drugaricu,kojoj je jednom momak dosao iznenada i ona kada je otvorila vrata,i videvsi da je on,a ona ne nasminkana samo,sve drugo cakum pakum bilo,pomahnitala i utcala u kupatilo,naterala ga da sedi u kuhinju,da ne ulazi ni pod razno u kupatili ili da se pomera odatle,dok se ona ne nasminka.Cekaj...U redu biti doteran,ali ovakvi primeri??? Pa,nije mi do toga mozda da se svaki dan nasminkam...Jel tebe sminka definise kao osobu,da li je manje vredna ili se boji da ce manje da je ceni ako bude bila bez sminke? Pa,sta kada si bolestan? Jel i tada trebam da imam maskaru i senku? Jedino poludim,kada muskarac kaze,najlepse je prirodno,a okrenme se za svakom namackanom...Ok,neka sredina,ali ne vidim potrebe da drami,ako ju je video bez sminke..pa,cekaj,jer ona i pawa sa sminkom,kao one u serijama? Jednom ce je svakako videti bez sminke...Kako god okrenes,nama zenama se lose pise,vidim ja...A,neke stvari smo same sebi natovarile na vrat cini mi se....:):):)

moj se muž zaljubiško u mene dok sam u sali pičila basket u nekoj otrcanoj trenerici i znojavoj majci...sva raščupana i znojava,kaže bila sam mu lepa ki lutka...
volimo se već 11 god u braku....

a šta kad se probude jedno pored drugog...horor...

moj se muž zaljubiško u mene dok sam u sali pičila basket u nekoj otrcanoj trenerici i znojavoj majci...sva raščupana i znojava,kaže bila sam mu lepa ki lutka...
volimo se već 11 god u braku....

a šta kad se probude jedno pored drugog...horor...

Moze da bude i cupava, a opet slatka i neodoljiva... Ima neceg lepog i u krmeljivim ocima...

... :ok: ...

Meni je jednom drugarica upala u sobu dok sam spavala i odvukla me kod druge drugarice u ulici, jer je treca iznenada dosla da nas vidi, a ubrzo je morala da putuje, jedva mi je dala vremena da se umijem i operem zube.

Tako sam neocesljana, u donjem delu pizame, majici svog decka i bratovljevim papucama (nisam stigla da obujem druge) otisla u komsiluk. Pola sata kasnije me zove brat i kaze mi da me trazi neki drug (sa deckom sam se inace cula prethode veceri, on je iz drugog grada i nista mi nije pomenuo). Tako sam ja izasla a tamo-on. Romanticnan detalj je sto sam nosila njegovu majicu iz detinjstva.

Kasnije mi i nije dao da se sredim (osim cesljanja i presvlacenja). Ja sam isprva bila u soku, pitala se sta li misli i tome sl., ali na kraju je sve to ispalo jako simpaticno :)

Tako da, devojke, samo bez panike, u takvoj situaciji samo nabacite svoj najlepsi osmeh i ne razmisljajte negativno ;)

Ma samo se zaperi malo i raširi noge, kupaćeš se posle sexa:)
ps. Ne volim našmikane cure, bez šminke ste mi lepše:)

Meni je jednom drugarica upala u sobu dok sam spavala i odvukla me kod druge drugarice u ulici, jer je treca iznenada dosla da nas vidi, a ubrzo je morala da putuje, jedva mi je dala vremena da se umijem i operem zube.

Tako sam neocesljana, u donjem delu pizame, majici svog decka i bratovljevim papucama (nisam stigla da obujem druge) otisla u komsiluk. Pola sata kasnije me zove brat i kaze mi da me trazi neki drug (sa deckom sam se inace cula prethode veceri, on je iz drugog grada i nista mi nije pomenuo). Tako sam ja izasla a tamo-on. Romanticnan detalj je sto sam nosila njegovu majicu iz detinjstva.

Kasnije mi i nije dao da se sredim (osim cesljanja i presvlacenja). Ja sam isprva bila u soku, pitala se sta li misli i tome sl., ali na kraju je sve to ispalo jako simpaticno :)

Tako da, devojke, samo bez panike, u takvoj situaciji samo nabacite svoj najlepsi osmeh i ne razmisljajte negativno ;)

Bas romanticna prica. On te je video bez sminke. Da sam Sekspir sada bih dobio nalet inspiracije da stvorim delo koje bi zasenilo ostala. Avaj, nisam Sekspir :(..

Pa nek ustane ranije...ja sam znala leci sa sminkom pa ujutru kad ustanem i nije tako strasno onako samo malo se razmaze al bude slatko..haha sta da kazem drugo.
jes bas je slatko kad spavas sa sminkom i probudis se ujutru ko avet sa razmazanom sminkom
a i koza bas onako voli da bude nasminkana cak i nocu dok odmaras
e zene,da ne vidim sopstvenim ocima ne bih verovala.

Back