Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Ovakvu vrstu literature sam čitala dok sam bila mlada i naivna. Uz dužno poštovanje.
Trenutno čitam 'Lovca na zmajeve'.
Hehe...

Lovac na zmajeve...sto je napisao Haled Hoseini?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovakvu vrstu literature sam čitala dok sam bila mlada i naivna. Uz dužno poštovanje.
Poslednja dobra knjiga koju sam procitala je bila Cica Gorio pre par dana. Lektira, naravno, ali mi se jako dopala, mada nije prvi put da je citam.
Poslednja koju sam procitala je bila Revizor, ali nikakav poseban utisak na mene nije ostavila.
ajoj.
izvini, ali....
mada, šta se ja smejem možda je i to neki sarkazam u pokušaju koji ne razaznajem.
ček, a šta sad tako zrela i mudra čitaš?
solženjicina? prusta? selimovića?
ah, ne. lovca na zmajeve. nemam pojma šta je to.
* * *
eh, da.
mogli bismo povesti bar minimalnu diskusiju...
stoga vas pitam koje su vam omiljene knjige, pisci, pesnici... i zašto?![]()
solženjicina?
Nijedan zek nije imao pravo da i jednu sekundu ostane u svojoj radionici bez nadzora slobodnog nameštenika, jer je zdrav razum govorio da će zatvorenik zacijelo iskoristiti taj nenadzirani trenutak da provali u čelični sef pomoću olovke, fotografira tajne dokumente dugmetom na hlačama, detonira atomsku bombu i odleti na mjesec.
Hehe...
Lovac na zmajeve...sto je napisao Haled Hoseini?![]()
na mene je Revizor izvrshio jednak uticaj koliko i Gorio, iako je drama u pitanju
ajoj.
izvini, ali....
mada, šta se ja smejem možda je i to neki sarkazam u pokušaju koji ne razaznajem.
ček, a šta sad tako zrela i mudra čitaš?
solženjicina? prusta? selimovića?
ah, ne. lovca na zmajeve. nemam pojma šta je to.
jao shou program
"dok sam bila mlada i naivna"![]()
Pa ***....bolje imati velike usi nego malu zapremninu mozga kao doticni khm khm
Vise Od Nule. Still.
vas dvoje na private ili razmenite brojeve mobilnog
znachi angus, tange i ljubljenje s vatanjem.
i to josh u nastavcima.
ko 'ebeni hari poter. il agata kristi. il gospodar prstenova jest da cje me wildica manje voleti al shta cju....![]()
jooooooj..treba da pocnem da citam zonu zamfirovu...aaaa...da bar ne znam film napamet...jest da je u filmu dosta toga izostavljeno ali znam radnju a to me nervira...sugava skolska lektira
ajao, kad krenete sa tim "sestre/mame/oca ti"...
stvarno nepotrebno pominjanje članova tuđe porodice.
kriminalistički romani svakako da spadaju u laku, zabavnu literaturu...
lično, nisam ljubitelj istih, niti blokbaster književnosti, to ću čitati kad omatorim...
a i više volim pikarski roman
pustolovine lupeža, kurvi, kritika društva, autoriteta, kralja, crkve, trt-mrt.
a tek vi sa lektirama... jao, lepo je moja profesorica srpskog rekla da književnost treba da bude fakultativni predmet.
dobro i mene je mrzelo da čitam jer moram, zapravo to je otpor ka moranju a ne ka čitanju
al' opet sve što sam (pre ili kasnije) pročitala od školske lektire dopalo mi se. i postoji razlog zašto su baš te knjige odabrane,
mada ne bi bilo loše kada bi se spisak obavezne lektire revidirao... al šta sad, valja i ovaj.
Izvini,sta fali Zoni Zamfirovoj...?
odlgedaj film jos 2 puta,ne moras ni da citas,a i sto bi...?![]()