Šta čitate?

Ако си дошла да се забавиш, онда остави своје лоше расположење по страни.
Већ ако ти овде нико ништа није скривио. :)

* * *

Иначе, немојте се устручавати. Слободно реплицирајте на пост.
Мислим, што се тиче главног дела о Коељу и сличним књижевницима.

Ah da, i da ponekad istresem svoje nerasploženje na nekom. No, sada sam oke, happy hippie ponovo na delu. =))

Čokolada i muzika su čudo.

Krepto

E drago mi je što se osećaš bolje. =)) :lol:

Rokerko, Minja ili štagod.

I dalje čitaš M. Vidojkovića? Šta vidiš u njemu? On nije pisac... on je jedno veliko NIŠTA.

Aght, danas nisam stigla do biblioteke, a subotom ne radi. :( :roll:

Wind_Of_Change

zovi me Minja, nemoj da me zoves rockerkom, jeste da mi u nicku pise to, al nisam rockerka, samo slusam tu vrstu muziku ;)... Nego, pa, hm, jeste da su mu dela drugacijia od dela drugih pisaca, ali, ima neku vrstu slobode, i neki svoj stil koji mi se svidja, jeste da ima dosta perverzija, ali... svidja mi se na neki nacin, i ovo je zadnja knjiga od njega posle prelazim na nesto drugo... ako znas nesto dobro, predlozi :D

Oprosti,a koja je bila prednja?:lol:

Zadnja - Poslednja :lol:

Koliko puta ljudi to mešaju..

Minja

On je sve samo ne pisac. Radnja njegovih knjiga je sex, droga i pank, i stav: "Život za pisca u Srbiji je s.ranje, kao i bilo kog drugog čoveka u Srbiji.". Pa ako vam se ne dopada da živite u Srbiji, dragi pišče, izvolite, svet je velik, pronađite svoje mesto pod Suncem. I mnogo on sebi prostatluka dozvoljava, i previše.

Šta bi volela da čitaš?

Kad citate knjige,volite li vise one nove,belih stranica,i sl...?Ili volite ne stare,pozutele,ispodvlacene.. Nekako uvek gledam da uzmem ove druge,kao da imaju svoju dusu ,nekako..:):heart::mrgreen:

jesam mnogo pukla kad pitam ovo...?:lol:::hahaha:

Ne pravim mnogo razlike medju knjigama. Mada slazem se da ima nesto u tim starim kupusarama... :D Retko citam knjige iz bibilioteke zato sto imam dovoljno svojih/porodicnih/od prijatelja stoga je vecina manje vise u dobrom stanju i novije stampe tj bele.

ej, ljudi... gde na netu mogu da nadjem na chitam neke knjige, neke tinejdzerske?!

O zasto? Ali zasto bi htela da citas knjigu sa kompa? Nema nista ogavnije... Idi u fakin knjizaru ili biblioteku!!!

Ја баш волим књиге из библиотеке.
Овако кад ми стоји код куће, све ме мрзи да читам.

Иначе, читање са рачунара?
Ох, радије бих да ми деру кожу.

Најбоље од свега што за неке предмете на факултету немамо књиге, а белешке са часа нису довољне, па онда треба тражити по 'нету...

Ја баш волим књиге из библиотеке.
Овако кад ми стоји код куће, све ме мрзи да читам.

Иначе, читање са рачунара?
Ох, радије бих да ми деру кожу.

Најбоље од свега што за неке предмете на факултету немамо књиге, а белешке са часа нису довољне, па онда треба тражити по 'нету...

Iz biblioteke jedino uzimam poeziju jerbo to malo teze nabavljam.

Kad je za fax to jebg, to i treba da bude mucenje. Ali uvek mozes to da odstampas...

Јест', и ја теже набављам поезију.
Али ни у библиотеци и књижарама нема баш оно што мени треба.
Па онда је интернет од велике користи. :)
А и само на интернету налазим поезију у оригиналу.
Евентуално што нађем у франц. култ. центру.

Ихх, ја не да штампам, него зезнух лионске штампаре.

Poceh Zlocin i kaznu,po drugi put...Mada,dzabe to,kad jos Bulgakova nisam zavrsila....:roll:

Kad citate knjige,volite li vise one nove,belih stranica,i sl...?Ili volite ne stare,pozutele,ispodvlacene.. Nekako uvek gledam da uzmem ove druge,kao da imaju svoju dusu ,nekako..:):heart::mrgreen:

jesam mnogo pukla kad pitam ovo...?:lol:::hahaha:

Nisi.Stvarno sam razmisljala o tome da vise volim one stare,pa cak i ako imaju mrlje od kafe na sredini,znas da ju je neko citao(da izuzmemo sto je smotan)z:D
Cak volim kad olovkom podvuku neke delove,tad se jos vise koncentrisem na ono sto citam((;
Najlepse je kad otvoris knjigu,a ona ostane tako,jer je i pre otvarana bezbroj puta.A ne one nove,bukvalno ih dresiras dok citas:lol:

Meni je jako teško da čitam na netu bilo šta...

Ja imam dosta knjiga kući,ali veliki broj nisam pročitala.
Lepše mi je da uzmem iz biblioteke (čak i knjige koje imam).;)

-tema
Sutra idem u biblioteku.

Back