Šta čitate?

nego, back to topicz :P
vidim da se najvishe odluchilo za teen romane - chak 156 biracha na ovim izborima :lol:
Mogu reci da je to zhalosno. Te knjige su po mom mishljenju veoma maloumne i nekvalitetne.
74 glasa za nauchne knjige :think: Meni nije jasno shta se pod tim podrazumeva. Enciklopedije, udzbenici ili shta?
103 je obelezhilo da ne voli da chita. Nema smajlija koji opisuje moje zgrazhavanje na ovu opciju.

„Ručak je trajao dugo i sunce je počelo da zalazi. Bio sam bos. Jedna prijateljica, koja mi se odavno divila, nekoliko puta je napravila aluzije o lepoti mojih nogu.
To je sušta istina, i ja nalazim da je njeno ponavljanje komplimenata glupo. Sedela je na zemlji glave lako naslonjene na moje koleno.
Iznenada, stavila mi je ruku na nogu i drhtavim prstima pokušala da je pomiluje.
Skočio sam, obuzet osećanjem antiljubomore, kao da sam se iznenada pretvorio u Galu.
Oborio sam svoju obožavateljku i počeo da je gazim iz sve snage.
Morali su da je otmu od mene. Bila je sva krvava.“

103 je obelezhilo da ne voli da chita. Nema smajlija koji opisuje moje zgrazhavanje na ovu opciju.

Ja sam se upravo opredelila za tu opciju.

„Ručak je trajao dugo i sunce je počelo da zalazi. Bio sam bos. Jedna prijateljica, koja mi se odavno divila, nekoliko puta je napravila aluzije o lepoti mojih nogu.
To je sušta istina, i ja nalazim da je njeno ponavljanje komplimenata glupo. Sedela je na zemlji glave lako naslonjene na moje koleno.
Iznenada, stavila mi je ruku na nogu i drhtavim prstima pokušala da je pomiluje.
Skočio sam, obuzet osećanjem antiljubomore, kao da sam se iznenada pretvorio u Galu.
Oborio sam svoju obožavateljku i počeo da je gazim iz sve snage.
Morali su da je otmu od mene. Bila je sva krvava.“

Je l' ovo Dali?

Jest', „Ja sam genije“.
Ne znam kol'ko puta sam čitala to delo.

edit:

„Film je prošao onako kako sam računao. Za jedno jedino veče on je uništio deset posleratnih godina i deset godina lažnog intelektualnog avangardizma. Ona grozna stvar, koju su nazivali apstraktnom ili nefigurativnom umetnošću, našla nam se pod nogama, i više nije mogla da se podigne pošto je na početku našeg filma videla kako jedan brijač preseca napola oko mlade devojke. Više u Evropi nije bilo mesta za male manijakalne rombove gospodina Mondrijana.“

Poslednja izmena:
Mogu reci da je to zhalosno. Te knjige su po mom mishljenju veoma maloumne i nekvalitetne.
To su oni bljak-pljuc romani. Mi muški u svakom slučaju ne čitamo to. :D
74 glasa za nauchne knjige :think: Meni nije jasno shta se pod tim podrazumeva. Enciklopedije, udzbenici ili shta?
Stručne knjige.
Ti pošto si gimnazijalac nemaš neke stručne knjige u pravom smislu te reči.

Jest', „Ja sam genije“.
Ne znam kol'ko puta sam čitala to delo.

edit:

„Film je prošao onako kako sam računao. Za jedno jedino veče on je uništio deset posleratnih godina i deset godina lažnog intelektualnog avangardizma. Ona grozna stvar, koju su nazivali apstraktnom ili nefigurativnom umetnošću, našla nam se pod nogama, i više nije mogla da se podigne pošto je na početku našeg filma videla kako jedan brijač preseca napola oko mlade devojke. Više u Evropi nije bilo mesta za male manijakalne rombove gospodina Mondrijana.“

Hah bravo ja! Ja sam citao samo jednom i onda sam pozajmio knjigu drugaru i nikada mi nije vratio... :evil:

"Un chien Andalou" :)

waaa...bila sam ybedjena da radimo "Na Drini tjyprija" chim se vratimo sa raspysta i tako se ja maltretirala i chitala yporedo sa nekim knjigama, analizirala svaq glavy i te glyposti, da bi se onda ispostavilo da prvo radimo "Nechisty krv" i josh milion drygih, a ovy tek y marty ;P
inache prochitala sam konachno "Veshtitzy iz Portobela" i "Zahira" od Paola Koelja i skroz sve pohvale...definitivno jedan od mojih omiljenih pisatza...

Back