Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
Taschenova publikacija, moj buraz dobio za rodjendan!![]()
Ма супер је то све.

Него се сетих статуса.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taschenova publikacija, moj buraz dobio za rodjendan!![]()
Ма супер је то све.
Него се сетих статуса.![]()
... a takodje i ovu prokletu lektiru što moram da pročitam do četvrtka- "Doživljaji Nikoletine Bursaća"![]()
Nema veze sa tim, zaista!Vuce mi se od septembra knjiga, nikako da je zavrsim! I pardon - nije za rodjendan nego za diplomski, sad videh posvetu!
Ја рек'о да се доучиш и да се убациш у дебату.
Иначе, читала сам неке сентенце Тристана Царе ал' ме мрзи да преводим и парафразирам.
Сјајне су, дадаистичке.
Дада је мени цоолија од надреализма.![]()
Xaxaxa nisam ti ja za debatu sa tobom, ushila bi me ko malo dete!
Fora je u tome sto sam kroz neke oblasti ( slikarstvo, muzika, film itd.) koje me generalno interesuju prosao krajnje povrsno. Ili sam se dublje interesovao za njih u periodu zivotnom u kome nisam bio sposoban da shvatim neke stvari. Sad se trudim da oplemenim malo neka svoja iskustva i steknem nova...
O Dadaizmu recimo, jedva da znam par stvarcica...![]()
a inace, onaj status je bio svojevrstan mamac za tebe izmedju ostalog iako sam mislio to sto sam rekao!![]()
Citam od Danijela Goldemana-"EMOCIONALNA INTELIGENCIJA"; a ko voli avanturu i skroz neobicnu knjigu,koja se retko vidja,preporucujem "kuca listova",zaboravila pisca,mislim da je neki Amerikanac!
Ali nesto neobicno,gde se delovi tekstova citaju u ogledalu,paralelno prati 2 price,velika koncentracija je potrebna za ovu knjigu,ali ko voli izazove,eto nek pokusa....
Сумњам.
Мада затрована сам ја превише којекаквим мојим анархо-нихилистичко-дадаистичким, анти-свеистичким идејама боктепита којих провенијенција.
Превише размишљања о смислу одведе те у потпуни контраст - бесмисао. Бар је код мене реакција таква.
Svidja mi se kako ovo zvuci...
Da li gledamo u zacetnicu nove doktrine bucnosti?
Их, код мене револуције у плану!
.....
Marko Vidojkovic - sve crvenkape su iste![]()
Iju, što čitate dobru literaturu!Ozbiljno.
@tema: Danilo Kiš - Noć i magla
Ili sam se dublje interesovao za njih u periodu zivotnom u kome nisam bio sposoban da shvatim neke stvari.
Počitala tu... glupost...
Ah, ti izgleda čitaš samo Vidojkovića. XD
tema:
Haled Huseini "1000 čudesnih sunaca".
Читају се овде и голема срањца.
Видим Трејси Шевалије, Коељо, теен романи.
Ал' хајд' то и јесте за млађе.
А још горе ми је кад видим да деца читају Киша или нешто слично.
То је управо ово:
А ја никако да оверим овог дилетанта Видојковића.![]()
A kod "Crvenkapa" mi je jedino kraj ostavio neki utisak...