bojana_rock_queen
Poznat
- Poruka
- 7.297
Tvrdjawu od Mese Selimowica
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cula sam da se u jednom kaficu vodi zucna rasprava kako je Da Vincijev kod extra knjiga. Zamislite, U KAFICU!!! Knjiga je katastrofa. Procitala sam 2 stranice i batalila.
kako si onda mogla da zaključiš kakva je knjiga?
Dan Brown je priznao da je pisao svašta tu, ali meni je održala pažnju do kraja
ako te zanima slična tematika, pročitaj "Sveta krv, Sveti gral" Michael Baigent, Richard Leigh, Henry Lincoln... po uzoru na ovu knjigu je i napisan Da Vinčijev kod
A knjiga je vrh, jesi citao drugi deo, nisam siguran kako se zove, pa ne mogu da je nabavim...
to treba znati...
Digitalnu tvrdjavu sam citala. Nije lose.
Meni je knjiga uzasna, toliko mi je bila dosadna...zato sam i procitala samo dvije stranice.
Da li volite da citate i sta trenutno citate?
cula sam da se u jednom kaficu vodi zucna rasprava kako je Da Vincijev kod extra knjiga. Zamislite, U KAFICU!!! Knjiga je katastrofa. Procitala sam 2 stranice i batalila.
htedoh da prokomentarisem, ali da ne trosim reci:Meni je knjiga uzasna, toliko mi je bila dosadna...zato sam i procitala samo dvije stranice.
Господи помилууууј!!!!
Ово треба уврстити у бисере.
Књига је досадна па си прочитала две стране?!
Доносити закључке о књизи на основу две прочитане стране је врло површински поступак.
Antoan de Sent Egziperi - Mali princ.(još malo pa ću je naučiti napamet
)
Xmmm... Moram da kazhem da ne chitam neshto mnogo... Al` wolim da chitam neke knjige za tinejdzere & co...![]()
Bora Stankovic - Necista krv
i
Trejsi Sevalije - Plameni sjaj