Šta čitate?

cula sam da se u jednom kaficu vodi zucna rasprava kako je Da Vincijev kod extra knjiga. Zamislite, U KAFICU!!! Knjiga je katastrofa. Procitala sam 2 stranice i batalila.

kako si onda mogla da zaključiš kakva je knjiga?
Dan Brown je priznao da je pisao svašta tu, ali meni je održala pažnju do kraja :D
ako te zanima slična tematika, pročitaj "Sveta krv, Sveti gral" Michael Baigent, Richard Leigh, Henry Lincoln... po uzoru na ovu knjigu je i napisan Da Vinčijev kod

kako si onda mogla da zaključiš kakva je knjiga?
Dan Brown je priznao da je pisao svašta tu, ali meni je održala pažnju do kraja :D
ako te zanima slična tematika, pročitaj "Sveta krv, Sveti gral" Michael Baigent, Richard Leigh, Henry Lincoln... po uzoru na ovu knjigu je i napisan Da Vinčijev kod

A knjiga je vrh, jesi citao drugi deo, nisam siguran kako se zove, pa ne mogu da je nabavim...

A knjiga je vrh, jesi citao drugi deo, nisam siguran kako se zove, pa ne mogu da je nabavim...

nisam ni znao da ima drugi deo :D nabaviću sigurno... samo nam treba provaliti kako se zove xD
ja ti imam ovo od njega:
Den Braun - Anđeli i demoni
Den Braun - Da Vinčijev kod
Den Braun - Digitalna tvrđava
Den Braun - Velika obmana
ma Brown je majstor za pravljenje novca :) spoji 3,4 knjige u jednu (svoju) napravi fantastičan zaplet i stvori bestseler

Meni je knjiga uzasna, toliko mi je bila dosadna...zato sam i procitala samo dvije stranice.

:eek::eek::eek:

Господи помилууууј!!!!

Ово треба уврстити у бисере.

Књига је досадна па си прочитала две стране?!

Доносити закључке о књизи на основу две прочитане стране је врло површински поступак.

Da Vincijev kod i slicne knjige meni se uopste ne dopadaju... Pisac ti drzi paznju do poslednje stranice, a onda na kraju nista ne bude. Savrseno upakovano u nista.
Citala sam takve knjige.

Mima, šta je sad ovo, svima si zabranila poruke posetilaca?! O.o :(

Inače, Da Vinčijev kod nisam čitala ali se moj brat ispatio se njom... i nije bio oduševljen...

Mada, sada sam nabavila 5 knjiga i imam materijala za čitanje...

Eh, što mrzim kada je školska godina pa knjigu moram da čituckam po 10-20 strana na dan... premalo vremena za tako lep hobi...

Biljana, savršeno upakovano u ništa?! :hahaha:

cula sam da se u jednom kaficu vodi zucna rasprava kako je Da Vincijev kod extra knjiga. Zamislite, U KAFICU!!! Knjiga je katastrofa. Procitala sam 2 stranice i batalila.

Sta je toliko cudo da neko U KAFICU!!! vodi raspravu o knjizi? :confused:

Meni je knjiga uzasna, toliko mi je bila dosadna...zato sam i procitala samo dvije stranice.
htedoh da prokomentarisem, ali da ne trosim reci:

:eek::eek::eek:

Господи помилууууј!!!!

Ово треба уврстити у бисере.

Књига је досадна па си прочитала две стране?!

Доносити закључке о књизи на основу две прочитане стране је врло површински поступак.

Xmmm... Moram da kazhem da ne chitam neshto mnogo... Al` wolim da chitam neke knjige za tinejdzere & co... :)

pa kad se trujete tim da prostite sranjima, onda vam i jeste mrsko čitati ...
video sam sestru, čita "Caca faca proriče budućnost":eek: mal je se nisam odrekao
i posle mi priča kako su knjige dosadno, pa normalno da jesu kad ne znate šta valja, a šta ne...

ajde kazite sutra idem na sajam ovde u Nius i zelim neku knjigu na francuskom da kupim da citam ajte ko je citao neku lagano moj novo je najnizi a1 ali recimo da mogu i a2 da sazvacem pa mi kazite neki dobar naslov zanimljiv....

Back