Šta čitate?

Citam ono sto mi se navise svidja,nista odredjeno...Volim autobiografske knjige,posebno ako se radi o nekim narkosima...:D...Trenutno citam ''Dnevnik jedne narkomanke'' od Margaret Klark...Crkla sam dok sam nasla tu knjigu...Svuda sam je trazila,da bi se na kraju razocarala..Bolja je knjiga ''Mi deca sa stanice ZOO'',ako jos neko zna neku dobru narkomansku - autobiografsku knjigu neka kaze..: )

Citam ono sto mi se navise svidja,nista odredjeno...Volim autobiografske knjige,posebno ako se radi o nekim narkosima...:D...Trenutno citam ''Dnevnik jedne narkomanke'' od Margaret Klark...Crkla sam dok sam nasla tu knjigu...Svuda sam je trazila,da bi se na kraju razocarala..Bolja je knjiga ''Mi deca sa stanice ZOO'',ako jos neko zna neku dobru narkomansku - autobiografsku knjigu neka kaze..: )

Ja sam imala tu fazu, kada me je zanimala narkomanija... ali to je faza iza mene... u suštini, sve te priče su iste... ljudi koji padaju u ponor... svaka priča liči na drugu i sve se vrti u krug...

Čitala sam obe knjige ali "Dnevnik jedne narkomanke" je loše napisana knjiga... a i ne opisuju se toliko scene kada ima krizu, već budalaštine okolo... ima mnogo boljeg štiva za čitanje...

"Mi deca sa stanice Zoo" je bolje napisana knjiga, u kojoj je detaljno opisan pojam narkomanija... veoma je poučna, ma koliko imala ružnih i teškoh scena za čitanje... film ostavlja još jači utisak, valjda što se prikazuju same scene drogiranja, kriza, prostitucije i svega, dok mi u našoj glavi to zamišljamo na neki bezbolniji, lakši način...

Ali uvek je bolje pročitati prvo knjigu, a zatim pogledati film... ma kako dobro film bio odrađen nije dovoljno dobar kao knjiga...

Carol

Nisam čitala Pale Anđele, ali kada prošitam ovih pet knjiga koje sam nakupila uzimam i to da pročitam... (:

Poslednja izmena:

I mene je isto tako razocarao 'Dnevnik jedne narkomanke' . A 'Mi deca' mi se mnogo svidela, procitala sam je nekoliko puta... Bas me je dirnula prica.
Koreni-Dobrica Cosic
Joooj :dash: Smrt. Jos ako radite 'Vreme smrti' , koja je nastavak Korena... :sad2::sad2: Bas, bas tesko za citanje.
Danas sam pocela da citam knjigu "Tajni svet snova jedne kupoholicarke"
Citala... :) Zanimljiva knjiga. Nije dubokoumna, ali ima nesto posebno u njoj. Stil mi se svidja, svidja mi se kako prikazuje unutrasnji svet jedne obicne devojke sa jednom obicnom, ali jako izrazenom manom :super:

Upravo pročitala "Izvini, ali ti si moja ljubav", Federiko Moća... Obožavam ovog lika! :D Mnogo mi se dopadaju njegove knjige... Sad je izašao i 2.deo "Tri metra iznad neba" pa ću morati i to da uzmem... A trenutno čitam "Kako sam izgubio nadimak i dobio devojku" D.L.Garfinkl, a takodje i ovu prokletu lektiru što moram da pročitam do četvrtka- "Doživljaji Nikoletine Bursaća":roll:

Upravo pročitala "Izvini, ali ti si moja ljubav", Federiko Moća... Obožavam ovog lika! :D Mnogo mi se dopadaju njegove knjige... Sad je izašao i 2.deo "Tri metra iznad neba" pa ću morati i to da uzmem... A trenutno čitam "Kako sam izgubio nadimak i dobio devojku" D.L.Garfinkl, a takodje i ovu prokletu lektiru što moram da pročitam do četvrtka- "Doživljaji Nikoletine Bursaća":roll:

Sad?!:) Izasao drugi deo ''Tri metra'' pre godinu i po dana...:D:p (obozavam prvi deo:mrgreen::))

:eek: A ja sam bas htela da je nabavim..A sto mislis da je slabija od "Stanice Zoo"??

Mada,mislim da sto se tice narkomanije,ne postoji ''vernija'' knjiga od Kristijanine:neutral:

:eek: A ja sam bas htela da je nabavim..A sto mislis da je slabija od "Stanice Zoo"??

Mada,mislim da sto se tice narkomanije,ne postoji ''vernija'' knjiga od Kristijanine:neutral:

Marta, veruj mi, "Dnevnik jedne narkomanke" nije ništa posebno... ja je nikad ne bih preporučila, ali nikom dok je Stanica Zoo jaaako dobra knjiga... jer u dnevniku jedne narkomanke nema tih opisa drogiranja... i knjiga nije ostavila nikakav utisak, ostavila je prazninu... a pročitala sam je za dan... loše štivo... :confused:

Back