Šta čitate?

" Preziveti sa vukovima "
Misa Defonseka..
danas sam je kupila ..i nije losa...
e begstvu jedne devojchice Jevrejke i njenom lutanju kroz shume i planine u potrzai sa svojim roditeljima..utociste nalazi kod vukova..
mislim,prica ko pricha je hiljadu puta ispricana o tome koliko su zivotinje mnogo humanije od ljudi..
al bilo mi dosadno.

Naravno da sam citala:)

Prvi je lepsi,volela bih da ni nema drugog dela.

Kako su se ona i palina odvojile nekako,pa onda kad Step ide na Polov grob,poslednja stana knjiga...Mnogo tuzno.:(

@Kejti-hvala:p

Meni je i drugi lep. Totalno drugacija vrsta ljubavi, nesto novo i mnogo zrelije.
Kad sam procitala Tri metra... bilo mi je mnoogo zao Stepa i razocarala me Babi, zato mi je i bilo drago sto je on ponovo srecan....:)

Inace, trenutno ne mogu da se odvojim od knjige " Mesecina na Aveniji vere " , jos nisam ni do pola stigla, ali vec sam fascinirana....

Vidojkovic ima super knjige. Procitala sam 3,4... Najveci utisak na mene je ostavila "Kandze", mada ni "Sve crvenkape su iste" nije losa...
Kraj "Crvenkapa" me je bas prijatno iznenadio... "Kandze" su mi bile ok zato sto su svedok jednog nezaboravnog vremena, ali fakat je da su njegove knjige kao toalet papir - za jednokratnu upotrebu. Privatno ga gotivim manje vise, imao sam priliku da ga upoznam i covek je stvarno ok!

Back