Šta čitate?

Ne grešiš ;)
Čitam "Vrati Unatrag" o Magi iz EKV-a
nisam baš nešto preterano oduševljena :neutral:

Dokle si stigla?:neutral:

toliko nepotrebnog,strasno ...mislim,bitno je jako sto je magi imala abortus(mislim,covece,njena intima!:roll: )ili sto je pojela dve kifle tad i tad.:neutral:

i sto je sedela kod cesme u Knezu,pored koje ja vise ne mogu da prodjem normalno,ne misleci o magi..:lol::neutral:

Kazi mi utiske:(;)

ne znam, sad sam stigla do onog poglavlja kad objašnjava tekstove na albumu Dum Dum
mislim, em što ima nepotrebnih informacija (a to je izgleda pisano, samo da bi knjiga imala dobar broj stranica), em što ne mogu da verujem da su im ama baš sve pesme vezane za narkomaniju. Ali sve...:shock: ne znam, do abortusa još nisam stigla, ali kako stvari stoje, prilično sam razočarana. A i ovaj se prikazao kao nevinašce, a da je stvarno, što kažeš, hteo da zaštiti njenu intimu, ne bi sve i svašta stavljao u knjigu i uzimao posle deo novca za to :roll:
sviđa mi se mnogo opis Beograda :) (tj. više opisa, mada ih i nema mnogo, ali volim da čitam kad neko opisuje BG :) )

Uh,i ja..Pogotovo kad ,na kraju,prica o jednoj sendvicari u mom kraju,za koji ni znala nisam da je psotojala tad,dok je ona bila ziva.:)

mislim,tumacenje za Oci boje meda...:eek: kao,o veni,:thumbdown:a zapravo o seksu.
I on "ja sam joj dao pare,pa ja sam joj dao pare..":roll:
On stigao kuci,okupao se,i slusao neko nas posmatra...:roll: Jako relevantan podatak.
I aj sad,jedino je za Glad rek'o tacno,ali to moj pas zna,,***.

Volela bih da nisam ni citala!

Poslednja izmena:
:lol:
mada, bolje išta nego ništa
iako mislim da je neke stvari izmislio. Tačnije, ubeđena sam u to. Nema šanse da je sve bilo baš onako kao što piše :neutral:
(i da, ne verujem za ono trodnevno orgijanje posle nekog festivala, u Makedoniji ili gde već...)

Agata Kristi - Smrt na Nilu. :D:super:

Da, savršenstvo :D

Inače, pročitala sam Hamleta pre par sati. Ne mogu da opišem koliko sam želela da mi se makar malo svidi, udubila sam se ko kad sam prvi put čitala Majklovu biografiju i ...ništa :confused:
Šekspirova dela mi se u globalu ne dopadaju...nekako su mi skroz hladna...
Eto, pokušala sam sa hamletom, al smorih se ko konj.
Zato, odok natrag dragom mi Dostojevskom :) i Netočki Nezvanovoj :heart:

Ne radimo Netocku...citam je za svoju dusu :D
a biografija...naravno --->>
moonwalk-cover.jpg

Poslednja izmena:

Back