Hoces da mi pozajmis to?(nadam se da nije mnogo velika zrtva
)
ok, annie

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoces da mi pozajmis to?(nadam se da nije mnogo velika zrtva
)
Jeste tuzna,mnogo..Pogotovu kad je ona sa onim drugim likom,i on pita za tetovazu,a ona zaplakala...
Videcu da je opet procitam za neki raspust.![]()
Jeste tuzna,mnogo..Pogotovu kad je ona sa onim drugim likom,i on pita za tetovazu,a ona zaplakala...
Videcu da je opet procitam za neki raspust.![]()
Supr je knjiga! Procitala sam je letos, dok sam bila na odmoru. Srecom, nisam isla u Egipat!!!Agata Kristi - Smrt na Nilu.![]()
Naravno da sam citala
Prvi je lepsi,volela bih da ni nema drugog dela.
Kako su se ona i palina odvojile nekako,pa onda kad Step ide na Polov grob,poslednja stana knjiga...Mnogo tuzno.
@Kejti-hvala![]()
vidojkovic sharklo![]()
Mislim da su teen romani ono tipa dnevnik Adrijana Mola , Angus tange tralala...stagod.
Meni je ta knjiga bila nevidjeno dosadna...Mozda mi jednostavno ne odgovara,ali cini mi se precenjena.ja čitam "Gordost i predrasuda" od Džejn Ostin......
Vidojkovic ima super knjige. Procitala sam 3,4... Najveci utisak na mene je ostavila "Kandze", mada ni "Sve crvenkape su iste" nije losa...Marko Vidojkovic - ples sitnih demona. . ., bas dobra knjigam mislim pocetak
![]()
Kraj "Crvenkapa" me je bas prijatno iznenadio... "Kandze" su mi bile ok zato sto su svedok jednog nezaboravnog vremena, ali fakat je da su njegove knjige kao toalet papir - za jednokratnu upotrebu. Privatno ga gotivim manje vise, imao sam priliku da ga upoznam i covek je stvarno ok!Vidojkovic ima super knjige. Procitala sam 3,4... Najveci utisak na mene je ostavila "Kandze", mada ni "Sve crvenkape su iste" nije losa...
Vidojkovic ima super knjige. Procitala sam 3,4... Najveci utisak na mene je ostavila "Kandze", mada ni "Sve crvenkape su iste" nije losa...