Šta čitate?

Ma dijalektika,bona... :whistling:
Kesica pudinga koja umire antitezom i sintezom postaje supa.

:lol::lol:

Nadrealista:

:eek:

Tema: Un homme seul est toujours en mauvaise compagnie

Ne volim da pišem kada mi je normativno određen način pisanja i kada nisam nadahnuta i kada mi bolesne ideje padaju na pamet.
Poslaće me ispitivanje kada pročitaju esej.

@Sibil:
Derviš i smrt je genijalna knjiga! :D

Inače, ne volim kad moram!

Aaaaght, ne podsecaj me... pripremam se psihichki za keca iz srpskog.. prvog keca kojeg cu dobiti iz srpskog... uf!

Ali ajd, kec ko kec nishta strashno samo mi je srpski najslabija tachka... najbolje sastavi pishem u razredu, najbolje poznajem gramatiku i jedina chitam i onda mi da teme '''Kad ustane kuka i motika.'' i ''Javljam ti se s' putovanja.'' :dash:

Odluchim se za ovu drugu medjutim bila sam u veoma loshem raspolozenju... i josh mi ona pustila neku zalopojku od muzike... sastav je patetichan[SUP]3[/SUP]. Da mi je neko umro bio bi veseliji.... :sad2:

@ tema

Wikipedia.

Tema -Politicke partije u Kraljevini Srbiji...:confused:

Lepo sam mogla iz likovnog Goju da radim,npr,ali sam nasla da se pravim pametna..:roll:

Ali dobro,ima da ga uradim:)

wow :eek: voleo bih da bacim oko na to kad zavrsis, zaista! :D gledaj da sto ranije krenes sa pripremom teksta, mnogi su se iz mog razreda ebavali sa istorijom u najgore vreme pripreme za prijemni! :(

Ali,zasto,imas dosta materijala(jes da ne volim istoriju,ali ako tebi ide:D)

Piter Friston-Queen(Fredi Merkjuri):mrgreen:
Toliko sam je zelela,i evo,sad je konacno imma...

Gde si nasla,i ja zelim:)?

Ja sam vec radila seminarski iz istorije,i to bas dobro.Mada sam mogla da se izborim za bolju i zanimljiviju temu sad,ali kao utopista,pomislih da ovo nije tesko.:roll::(:)

Poceh danas ''Tijelo njenog tijela''.o ljudima koji su upoznali ljude koji su im dobrovoljno dali svoj bubreg,i spasili im zivot.Tuzno mi deluje :(

A veceras-"Dervis i smrt":confused:

Back