jovana ns
Zainteresovan član
- Poruka
- 230
koja je fora u toj "Zauvek"?
to neshto svi spominju..a ja nemam pojma o chemu se radi.
Nisam još počela sa čitanjem, ali javljam utiske čim završim knjigu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali nije bilo strašno
Jel beše bilo na tepihu kraj kamina?

Jeste...
Kad te vec tak'e stvari zanimaju...

Ne znam da li je bio tu prvi put,ali jeste bilo par puta tu...
U nekom sobicku,kad njeni legnu
Ma vise je ona dramila nego ista..Al ne mogu joj se setiti imena...
 ... ``Zapisi iz mrtvog doma -- Zapisi iz podzemlja``... Ne znam zasto, ali me privalci ova knjiga... Citala sam je u sedmom ali ne do kraja... Opisuje kao zivot u ruskim zatvorima u Sibiru... Zanimljivo je, za razliku od onih plitkoumnih tin romana poput Vrucih pantalona i tako tih gluposti... Ko to cita i zasto bas me interesuje???? Kao i oni debili koji slusaju samo jednu vrstu muzike... Bezveze... Budite svestrani... E da... Procitajte ``beskrajnu pricu`` mihaela endea.... fenomenalno.... knjiga ciji pisac ima puno maste...
... ``Zapisi iz mrtvog doma -- Zapisi iz podzemlja``... Ne znam zasto, ali me privalci ova knjiga... Citala sam je u sedmom ali ne do kraja... Opisuje kao zivot u ruskim zatvorima u Sibiru... Zanimljivo je, za razliku od onih plitkoumnih tin romana poput Vrucih pantalona i tako tih gluposti... Ko to cita i zasto bas me interesuje???? Kao i oni debili koji slusaju samo jednu vrstu muzike... Bezveze... Budite svestrani... E da... Procitajte ``beskrajnu pricu`` mihaela endea.... fenomenalno.... knjiga ciji pisac ima puno maste...U nekom sobicku,kad njeni legnu
 Tipa "pazi da nas ne čuju,budi tiha..."
 Tipa "pazi da nas ne čuju,budi tiha..." 
Trenutno citam Dostojevskog... ``Zapisi iz mrtvog doma -- Zapisi iz podzemlja``... Ne znam zasto, ali me privalci ova knjiga... Citala sam je u sedmom ali ne do kraja... Opisuje kao zivot u ruskim zatvorima u Sibiru... Zanimljivo je, za razliku od onih plitkoumnih tin romana poput Vrucih pantalona i tako tih gluposti... Ko to cita i zasto bas me interesuje???? Kao i oni debili koji slusaju samo jednu vrstu muzike... Bezveze... Budite svestrani... E da... Procitajte ``beskrajnu pricu`` mihaela endea.... fenomenalno.... knjiga ciji pisac ima puno maste...
...
Jecawaste, da, Šeldon je fenomenalan. Ako ti se sviđaju Ponoćne Uspomene, pročitaj Stranac U Ogledalu
Meni najlepsa je ``Hajduk u Beogradu``
Davno sam citala,ali se secam da sam bila odusevljena

knjiga
 knjiga
javi utiske
trenuno citam tolkin- hobit

Jaooooo Bliznakinje@chica i jeca
ja sam obozavala hajduka i znam da mi se najvishe dopao "hajduk u beogradu"
uzela sam sad skoro opet da prochitam, ali mi je skroz glupavo sad
a medju prvim knjigama koje sam chitala su "bliznakinje iz slatke doline" i svaku knjiZICU sam prochitala vishe puta...i pre neki dan uzela da prelistam i bilo mi je smeshno, ipak je za klindzuriju, a secam se koliko sam bila odushevljena
ja i dalje chitam "mati pirincha"
bash mi je...uuuufknjiga
 Elizabet i Džesika
 Elizabet i Džesika  ja sam bila toliko zaluđena tim knjižicama da sam napisala i svoju verziju.... i štampala kad smo kupili štampač... cenim da je to bilo negde u petom-šestom razredu osnovne...
 ja sam bila toliko zaluđena tim knjižicama da sam napisala i svoju verziju.... i štampala kad smo kupili štampač... cenim da je to bilo negde u petom-šestom razredu osnovne... 
Jaooooo BliznakinjeElizabet i Džesika
ja sam bila toliko zaluđena tim knjižicama da sam napisala i svoju verziju.... i štampala kad smo kupili štampač... cenim da je to bilo negde u petom-šestom razredu osnovne...