Šta čitate?

Naravno. Obično oni koji ne umeju malo da razmisle i uoče veoma očiglednu pozadinu počnu da spominju teorije zavera.

Ja ne znam kako se do sad niko nije setio od ovih pobornika antisemitizma da spomene "knjigu kraljeva i budala"(kako to divno kaže Kiš) - Protokol sionskih mudraca?
Možda nisu još toliko duboko zaglibili. :think:

Eh,da,zaboravih da dodam.Najbolja je zavera ona za koju svi znaju. :kafa:

Trenutno teen romane,mada u sustini najvise volim da citam istinite zivotne price iz kojih mogu nesto da naucim...Ali potpuno suprotno od svega ovoga sto sam rekla,ja sam najveci fan na svetu Harija Potera...Imam 7.deo-najbolja knjiga na svetu...Inace trenutno citam Izgubljeno u prevodu...I da..knjiga koju svima preporucujem je ''Tri metra iznad neba''....

Čitam Džank, ne znam tačno ko je pisac
Interesantna knjiga, proglašena najboljim romanom za mlade 97-me
Uglavnom, devojka i dečko beže od kuće, dečka biju roditelji, a devojku drže pod staklenim zvonom. Verovatno ima neke veze sa drogom, mada još nisam stigla dotle :D
Simpatična knjižica u svakom slučaju

Mislim na Ziskindovo delo. Film jeste ok, taj glumac je fenomenalno odglumio boleštinu. :)
Ali ipak nije to kapitalno delo. Pročitaću u svakom slučaju, interesuje me.
Genijalna je sama ta ideja. A sad koliko je dobro pretočena u reči. Videću.

Ja ne znam kako se do sad niko nije setio od ovih pobornika antisemitizma da spomene "knjigu kraljeva i budala"(kako to divno kaže Kiš) - Protokol sionskih mudraca?
Možda nisu još toliko duboko zaglibili. :think:

Eh,da,zaboravih da dodam.Najbolja je zavera ona za koju svi znaju. :kafa:
ta knjiga je najverovatnije falsifikat, napravljena iz manipulativnih razloga. al ko da je bitno.
bitan je umetnički doprinos.:mrgreen:

ja sad imam vremena za "Kapital". pročitao sam Lenjinov uvod. e moj Vladimire Iljiču, jedno si pisao, a drugo radio..... :neutral:

ta knjiga je najverovatnije falsifikat, napravljena iz manipulativnih razloga. al ko da je bitno.
bitan je umetnički doprinos.:mrgreen:

ja sad imam vremena za "Kapital". pročitao sam Lenjinov uvod. e moj Vladimire Iljiču, jedno si pisao, a drugo radio..... :neutral:

Čoveče,ne verovatno,nego je dokazano da je to falsifikat na sudu u Bernu 1937 - i to falsifikat knjige "Razgovor između Makijavelija i Monteskjea na onome svetu".A antisemite su uhvatile toga kao pijan plota. :lol:

Nego,ovo je tek izobilje dezinformacija koje je da umreš od smeha:

http://www.astrozmaj.com/system/izborposla/drustvo/mitologija/ruska_knjiga/15.html

Pročitah do prve omaške. :lol: Dalje nisam mogao.

edit - Nego,zaključak je fenomenalan:

Komunizam je – najveći neprijatelj čovečanstva!

Komunizam – ne samo da je rođeni sin cionizma.

Komunizam je – završna etapa židokratije.

U svakom slučaju - sledeći korak su masoni,potom vanzemaljci i reptilijanci.

Poslednja izmena:
Trenutno nishta nazhalost. Mislim da je zadnje shto sam prochitao onako za svoju dushu bio Pad Hiperiona. Odlichna knjiga, i ta, i prvi deo (Hiperion). Planiram da u nekad prochitam Da Vinchijev Kod i Sveta Krv, Sveti Gral, reche mi tjale da su interesantne knjige.

Back