jovana ns
Zainteresovan član
- Poruka
- 230
koja je fora u toj "Zauvek"?
to neshto svi spominju..a ja nemam pojma o chemu se radi.
Nisam još počela sa čitanjem, ali javljam utiske čim završim knjigu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali nije bilo strašno
Jel beše bilo na tepihu kraj kamina?![]()

Jeste...
Kad te vec tak'e stvari zanimaju...![]()

Ne znam da li je bio tu prvi put,ali jeste bilo par puta tu...
U nekom sobicku,kad njeni legnu
Ma vise je ona dramila nego ista..Al ne mogu joj se setiti imena...
... ``Zapisi iz mrtvog doma -- Zapisi iz podzemlja``... Ne znam zasto, ali me privalci ova knjiga... Citala sam je u sedmom ali ne do kraja... Opisuje kao zivot u ruskim zatvorima u Sibiru... Zanimljivo je, za razliku od onih plitkoumnih tin romana poput Vrucih pantalona i tako tih gluposti... Ko to cita i zasto bas me interesuje???? Kao i oni debili koji slusaju samo jednu vrstu muzike... Bezveze... Budite svestrani... E da... Procitajte ``beskrajnu pricu`` mihaela endea.... fenomenalno.... knjiga ciji pisac ima puno maste...U nekom sobicku,kad njeni legnu![]()

Trenutno citam Dostojevskog... ``Zapisi iz mrtvog doma -- Zapisi iz podzemlja``... Ne znam zasto, ali me privalci ova knjiga... Citala sam je u sedmom ali ne do kraja... Opisuje kao zivot u ruskim zatvorima u Sibiru... Zanimljivo je, za razliku od onih plitkoumnih tin romana poput Vrucih pantalona i tako tih gluposti... Ko to cita i zasto bas me interesuje???? Kao i oni debili koji slusaju samo jednu vrstu muzike... Bezveze... Budite svestrani... E da... Procitajte ``beskrajnu pricu`` mihaela endea.... fenomenalno.... knjiga ciji pisac ima puno maste...
...
Jecawaste, da, Šeldon je fenomenalan. Ako ti se sviđaju Ponoćne Uspomene, pročitaj Stranac U Ogledalu![]()
Meni najlepsa je ``Hajduk u Beogradu``
Davno sam citala,ali se secam da sam bila odusevljena![]()

javi utiske
trenuno citam tolkin- hobit
Jaooooo Bliznakinje@chica i jeca
ja sam obozavala hajduka i znam da mi se najvishe dopao "hajduk u beogradu"
uzela sam sad skoro opet da prochitam, ali mi je skroz glupavo sad
a medju prvim knjigama koje sam chitala su "bliznakinje iz slatke doline" i svaku knjiZICU sam prochitala vishe puta...i pre neki dan uzela da prelistam i bilo mi je smeshno, ipak je za klindzuriju, a secam se koliko sam bila odushevljena
ja i dalje chitam "mati pirincha"
bash mi je...uuuufknjiga

Jaooooo BliznakinjeElizabet i Džesika
ja sam bila toliko zaluđena tim knjižicama da sam napisala i svoju verziju.... i štampala kad smo kupili štampač... cenim da je to bilo negde u petom-šestom razredu osnovne...
![]()