Šta čitate?

Au
ohmy.gif
.
Ja čitao lepe, poučne, u svakom pogledu zanimljive knjige, dosta istorijske, pomalo filozofske, a vi s neba pa u rebra -
fk-1.gif
.
:lol:

Bilo je i takvih knjiga u moje vreme,
doduše nisu bile nešto eksplicitne i nije se lako dolazilo do njih,
mada je prvenstveno moja greška to što me nisu zanimale. :mrgreen:

Nego, šta bi na kraju,
jel ju je bolelo il' ne? :lol:

Trenutno citam Dostojevskog :)... ``Zapisi iz mrtvog doma -- Zapisi iz podzemlja``... Ne znam zasto, ali me privalci ova knjiga... Citala sam je u sedmom ali ne do kraja... Opisuje kao zivot u ruskim zatvorima u Sibiru... Zanimljivo je, za razliku od onih plitkoumnih tin romana poput Vrucih pantalona i tako tih gluposti... Ko to cita i zasto bas me interesuje???? Kao i oni debili koji slusaju samo jednu vrstu muzike... Bezveze... Budite svestrani... E da... Procitajte ``beskrajnu pricu`` mihaela endea.... fenomenalno.... knjiga ciji pisac ima puno maste...

U nekom sobicku,kad njeni legnu:lol:

Strašno... :confused: Tipa "pazi da nas ne čuju,budi tiha..." :neutral:

Trenutno citam Dostojevskog :)... ``Zapisi iz mrtvog doma -- Zapisi iz podzemlja``... Ne znam zasto, ali me privalci ova knjiga... Citala sam je u sedmom ali ne do kraja... Opisuje kao zivot u ruskim zatvorima u Sibiru... Zanimljivo je, za razliku od onih plitkoumnih tin romana poput Vrucih pantalona i tako tih gluposti... Ko to cita i zasto bas me interesuje???? Kao i oni debili koji slusaju samo jednu vrstu muzike... Bezveze... Budite svestrani... E da... Procitajte ``beskrajnu pricu`` mihaela endea.... fenomenalno.... knjiga ciji pisac ima puno maste...

Fino...Aleksandar Petrovič...

@chica i jeca
ja sam obozavala hajduka i znam da mi se najvishe dopao "hajduk u beogradu"

uzela sam sad skoro opet da prochitam, ali mi je skroz glupavo sad :D

a medju prvim knjigama koje sam chitala su "bliznakinje iz slatke doline" i svaku knjiZICU sam prochitala vishe puta...i pre neki dan uzela da prelistam i bilo mi je smeshno, ipak je za klindzuriju, a secam se koliko sam bila odushevljena :D

ja i dalje chitam "mati pirincha"
bash mi je...uuuuf :confused: knjiga

@chica i jeca
ja sam obozavala hajduka i znam da mi se najvishe dopao "hajduk u beogradu"

uzela sam sad skoro opet da prochitam, ali mi je skroz glupavo sad :D

a medju prvim knjigama koje sam chitala su "bliznakinje iz slatke doline" i svaku knjiZICU sam prochitala vishe puta...i pre neki dan uzela da prelistam i bilo mi je smeshno, ipak je za klindzuriju, a secam se koliko sam bila odushevljena :D

ja i dalje chitam "mati pirincha"
bash mi je...uuuuf :confused: knjiga
Jaooooo Bliznakinje :D Elizabet i Džesika :D ja sam bila toliko zaluđena tim knjižicama da sam napisala i svoju verziju.... i štampala kad smo kupili štampač... cenim da je to bilo negde u petom-šestom razredu osnovne... :rotf:

Back