Šta čitate?

Obozavam horore i teen romane...najvishe mrzim da citam lektire,ne volim kad knjigu citam iz obaveze!!cesto qpujem knjige,kada ushtedim novac...ali ceshce uzimam iz biblioteke...knjiga je covekov najbolji prijatelj...:-D.Trenutno citam "Novi zivot" Orhana Pamuka..

Lektira nikako ne moze biti ''budjava'',a ni beskorisna,:roll:veruj mi. Odredjene knjige ti se jednostavno mogu dopasti,ili ne. Sta bi ti citala za svoju dusu?

Pa pogresno sam se izrazila ... budjave su one koje ne razumem kao ni ceo moj razred.... kako ja da se divim necemu sto ne razumem ....??? A za svoju dusu bih procitala knjigu NOVA JA koju sam kupila po preporuci drugarice - recimo...

Ljudi, knjige ''Obelezena"-Milica Blagojevic Jankovic, "Dnevnik jedne narkomanke-Povratak na pravi put". . . To su knjige. . .
I naravno "Mi deca sa stanice zoo". . .
I jedna koju sam letos catala "Princeza sultana". . .
To su, naj, naj, knjige, koje svima preporucujem. .
Mada "Obelezena" iskreno preporucujem svim devojkama, knjiga je stvarno izuzetna. . .

Ljudi, knjige ''Obelezena"-Milica Blagojevic Jankovic, "Dnevnik jedne narkomanke-Povratak na pravi put". . . To su knjige. . .
Mada "Obelezena" iskreno preporucujem svim devojkama, knjiga je stvarno izuzetna. . .
Procitala sam dnevnik jedne narkomanke... A o cemu se radi u "Obelezenoj"?:)

Ja sam procitala "Mi deca sa stanice zoo" josh odavno...izuzetno jeziva knjiga...

Plavooka:), u Obolezenoj ti se radi o devojci koja je silovana i koja nastavlja sa zivotom, ali pisac ide u sve detalje, znaci pd toga kako se ponasa, kako je drugi sad vide itd, nije fora da ti sve kazem. . . :)
Ali garantujem da je knjiga bruka. . .
A "Mi deca sa stanive zoo", ko nije citao, nek to odradi pothitno. . . :)

Back