Jecikaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 220
Miki 13991? Cemu to xaxaxxa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plavooka, u Obolezenoj ti se radi o devojci koja je silovana i koja nastavlja sa zivotom, ali pisac ide u sve detalje, znaci pd toga kako se ponasa, kako je drugi sad vide itd, nije fora da ti sve kazem. . .
Ali garantujem da je knjiga bruka. . .
A "Mi deca sa stanive zoo", ko nije citao, nek to odradi pothitno. . .![]()
Ljoodi,glasajte da Djavola varos postane jedno od 7 svetskih cuda.Idite na nauka i obrazovanje,pa na ekologija i tamo je prva tema za to.
Nije toliko losa knjiga, samo je malo opsirna, ja sam pre neki dan zavrsila. . .
Mada jos imam milion pitanja, koja ne razumem iz knjiga, ali cu nadam se saznati. . .
Nije losa Ana, najjaci je kraj. . .![]()
Ууу, сви читају децу са станице Зу... овај, Зоо... И Паула Коеља офкорс...
Sta upravo citas, ''Mi deca sa stanice Zoo''???
Meni je mnogo bolji prvi deo Ane Karenjine (prvih 300 str.),drugi je cista glupost...
ja sad čitam gorski vijenac...![]()
Axa...knjiga je dobra,ali nije kao ostale knjige koje samo preshaltam za 3-4 dana,teshka je i treba mi vishe vremena...evo juche sam preshla pola a chitam je vec 6. dan...dobro,polako...svidja mi se shto su i ubachena ''njihove'' slike... =)
I chudno je shto ih ne osudjujem...a znam kako je kako izgleda kada je fikser u krizi...devojka iz moje zgrade se fiksala i stajala sam pored nje kada je bila u krizi...odvratno...
Ана Карењина је највећа глупост од лектире! Убија у појам колико смара...
Морам сада да читам Сеобе за лектиру, а мрзи ме за медаљу...
Иначе тренутно читам Голо Лице од Сидни Шелдона.
I nije bas tako...Koeljo jeste komercijalan,i ne mnogo dobar pisac,a Deca sa stanice Zoo je knjiga koju moras da procitas,jer je mnogo dobra ,i zaista neverovatno poucna prica...Ne mozemo ih na isti nivo stavljati.