Šta čitate?

Plavooka:), u Obolezenoj ti se radi o devojci koja je silovana i koja nastavlja sa zivotom, ali pisac ide u sve detalje, znaci pd toga kako se ponasa, kako je drugi sad vide itd, nije fora da ti sve kazem. . . :)
Ali garantujem da je knjiga bruka. . .
A "Mi deca sa stanive zoo", ko nije citao, nek to odradi pothitno. . . :)

Upravo chitam...:)
Ljudi jel neko chitao ''Zbogom mojih 15 godina''? Ne znam ko je napisao...:-? Shta je radnja knjige?

Ja sam citala, a napisao je Klod Kampanj...
A u njoj ti se prica o odrastanju, znaci prvenstveno ovaj neki prelazak iz detinjstva u svet odraslih... Prica jedna devoka Fani (mislim da se zove, nisam sigurna :p), koja se zaljubljuje itd... Nije losa knjiga, ali iskreno, mislim da je vise na glasu nego sto je stvrano dobra...
P.S.Sta upravo citas, ''Mi deca sa stanice Zoo''???

Nije toliko losa knjiga, samo je malo opsirna, ja sam pre neki dan zavrsila. . .
Mada jos imam milion pitanja, koja ne razumem iz knjiga, ali cu nadam se saznati. . .:p
Nije losa Ana, najjaci je kraj. . .:(

Ана Карењина је највећа глупост од лектире! Убија у појам колико смара...
Морам сада да читам Сеобе за лектиру, а мрзи ме за медаљу... :roll:

Иначе тренутно читам Голо Лице од Сидни Шелдона.

Sta upravo citas, ''Mi deca sa stanice Zoo''???

Axa...knjiga je dobra,ali nije kao ostale knjige koje samo preshaltam za 3-4 dana,teshka je i treba mi vishe vremena...evo juche sam preshla pola a chitam je vec 6. dan...dobro,polako...svidja mi se shto su i ubachena ''njihove'' slike... =)
I chudno je shto ih ne osudjujem...a znam kako je kako izgleda kada je fikser u krizi...devojka iz moje zgrade se fiksala i stajala sam pored nje kada je bila u krizi...odvratno...

Axa...knjiga je dobra,ali nije kao ostale knjige koje samo preshaltam za 3-4 dana,teshka je i treba mi vishe vremena...evo juche sam preshla pola a chitam je vec 6. dan...dobro,polako...svidja mi se shto su i ubachena ''njihove'' slike... =)
I chudno je shto ih ne osudjujem...a znam kako je kako izgleda kada je fikser u krizi...devojka iz moje zgrade se fiksala i stajala sam pored nje kada je bila u krizi...odvratno...

Auuuu, strasno je kad to vidis, i ja sam par puta prisustvovala. . .:-?
Jeste, malo je teska, nije kao npr "Angus, tange i ljubljenje s'vatanjem", koju sam procitala za manje od 2 dana. . .:p
Ali je posle, sto vise citas, to je knjiga bolja. . .:razz:
A slike su haos. . .:-(

Ана Карењина је највећа глупост од лектире! Убија у појам колико смара...
Морам сада да читам Сеобе за лектиру, а мрзи ме за медаљу... :roll:

Иначе тренутно читам Голо Лице од Сидни Шелдона.

Pa, mene nije smorila, ja sam Seobe citala i kada bih birala izmedju Ane Karenjine i Seoba, Ana mi je 100x bolja. . .

Back