Šta čitate?

Е ј б г, за кога навијаш? xD

Наравно да те две ствари не могу да се пореде али суштина је иста: сви читају зато што сви читају.

И наравно да има изузетака.

Evo,priznajem,ja sam Koelja uzela da procitam,jer svi tvrde kako je mnoooogo dobar...I razocarala sam se...Stvarno nista posebno,ali ume da oprivuce masu:|.

A Decu sa st.Zoo.sam procitala jos kada niko od mojih vrsnjaka nije znao za nju.Ali,samo delo je jedinstveno,po nacinu na koji se govori o samom drogiranju i posledicama,a ne ko u gomili prirucnika...

Ja volim da citam horore...krimice...lektiru..Volim da citam swe sto je zanimljivo..a npr. te tin romane ne podnosim..to uzasno smara,cela knjiga se swodi na neko muvanje..i neke glupe stvari.Mene to smara .Svako ima svoj ukus.Ali u svakom slucaju bolje i to da citaju a ..ne da neznaju ni sta je knjiga.
Ovde se vecina ljudi hvali time sto ne uzima knjige u ruke.
CIME SE LUD PONOSI, NORMALAN SE STIDI!!

Moze li neko da mi nadje biografiju Klod Kampanja....Vazno mi je treba mi sutra za skolu..Znam samo da su napisali ''Zbogom mojih 15 godina''..i ''Deca magle''...Inace Klod Kampanj je zajednicki pseudonim francuskog novinara Zan-Luj Dubrvila i njegove zene Brizit Dubrvil.Pod jednim imenom izdali su vise romana za decu...UNAPRED HVALA........

Back