Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Nikako sa tobom da se slozim oko necega....![]()
Е ј б г, за кога навијаш? xD
Наравно да те две ствари не могу да се пореде али суштина је иста: сви читају зато што сви читају.
И наравно да има изузетака.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako sa tobom da se slozim oko necega....![]()
Pa, mene nije smorila, ja sam Seobe citala i kada bih birala izmedju Ane Karenjine i Seoba, Ana mi je 100x bolja. . .
Е ј б г, за кога навијаш? xD
Наравно да те две ствари не могу да се пореде али суштина је иста: сви читају зато што сви читају.
И наравно да има изузетака.
Uf, niko nije naklonjen Koelju (prvenstveno mislim na kritichare, a vidim da ga ni ovde neshto ne mirishu), a ja ga mnooogo gotivim.
p shta mislish zashto niko nije naklonjen tom "marmelada" piscu? ;pUf, niko nije naklonjen Koelju (prvenstveno mislim na kritichare, a vidim da ga ni ovde neshto ne mirishu), a ja ga mnooogo gotivim.
А што си ти читала Сеобе?
Ok,ljudi,jel' cita ovde neko Marka Vidojkovica npr.?
Ko voli da cita tinejdzerske knjige ,knjiga Zauvek od(ja mislim) Dzudi Blum je najbolja koju sam ikada procitala
ne znam... chula sam od drugarice da ta knjiga "zauwek" i nije neka... trenutno chitam ispowesti dzorzdije nikolson... extra knjiga!
"Sve crvenkape su iste" procitala sam za 4 sata(moj rekord),a onda pocela tu literaturu da sirim po odeljenju,svi knjigu gutaju...a tek da vide ostale...